Știri
Îmi place

Oficial / TAROM oferă explicații privind întârzierea zborului RO 371 Otopeni-Bruxelles din 15.02.2016

17 februarie 2016
6928 Vizualizări
0 Comentarii
citire în 2 minute
Oficial / TAROM oferă explicații privind întârzierea zborului RO 371 Otopeni-Bruxelles din 15.02.2016

Într-un comunicat postat astăzi pe pagina oficială, reprezentanții TAROM oferă explicații în legatură cu întârzierea zborului RO 371, Otopeni-Bruxelles din 15 februarie 2016. 

„Zborul TAROM RO371 din 15 februarie 2016, planificat să decoleze la ora 08.20 AM, a decolat la ora 08.50 AM. Această întârziere de 30 minute s-a datorat restricțiilor de trafic aerian, urmare a condițiilor meteorologice nefavorabile la aeroportul de destinație, ceea ce a impus operarea pe o singură pistă de decolare-aterizare. În consecință, au apărut disfuncționalități în operarea companiilor aeriene și creșterea timpului de așteptare pentru aterizare.

Compania TAROM este onorată de faptul că domnul Prim-Ministru Dacian Cioloș a ales să zboare cu Compania TAROM și încercăm să facem tot posibilul să fim la înălțimea așteptărilor pasagerilor noștri.
Cursa respectivă este o cursă regulată operată de TAROM și nu am putut obține un status special, deși aveam la bord un pasager foarte important. Acest gen de întârziere, datorată condițiilor meteo sau restricțiilor de trafic aerian este totuși o situație care nu ține de modul de operare al unei companii aeriene.

Citește și  TAROM: mai multe zboruri din București către Spania în sezonul de vară

Toți pasagerii sunt importanți pentru noi, în egală măsură, și regretăm faptul că astfel de întârzieri produc neplăceri pasagerilor noștri”, se arată în comunicat.

Tot astăzi, ministrul Transporturilor, Dan Costescu, a trimis o echipă a Corpului de control din subordinea Ministerului pe care îl conduce pentru a analiza situaţia creată de întârzierile aeronavelor aparținând companiei TAROM.

sursa: facebook.com/tarom.ro

Ți-a plăcut acest articol? Arată-le și prietenilor tăi, sharing is caring!

BoardingPass

355 postări
0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *