Olympus Airways va închiria o aeronavă A321-200 transportatorului moldovean Tandem Aero

Conform publicației Skyliner Aviation, transportatorul din Republica Moldova, Tandem Aero, a închiriat de la compania elenă de transport aerian Olympus Airways o aeronavă Airbus A321-200.

Aeronava înmatriculată SX-BHT (cn 666)  a fost transportată de la Craiova la Chișinău săptămâna trecută. Cel mai probabil aceasta va deservi ruta Chișinău – Tel Aviv, Ben Gurion, cu două frecvențe pe săptămână, până la data de 27 octombrie 2016.

Începând cu anul 1998 Tandem Aero operează zboruri regulate directe pe ruta Chișinău – Tel Aviv și retur, oferind un program săptămânal convenabil pentru orice scop de călătorie. Toate zborurile Tandem Aero sunt operate cu aeronave moderne Airbus A319, A320, A321 și Embraer 190.⚠️ Acest articol este proprietatea Aviation Geek SRL (www.boardingpass.ro) și este protejat de Legea dreptului de autor și drepturilor conexe (8/1996). În lipsa unui acord scris din partea Aviation Geek SRL, preluarea informațiilor din acest articol se poate face, potrivit reglementarilor în vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere și precizarea sursei cu link activ! Încălcarea acestor prevederi va fi supusă procedurilor pentru intrarea în legalitate și recuperarea daunelor.Total
0
distribuiri
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare

Abonează-te la buletinul informativ Din aviație

Abonează-te gratuit la buletinul nostru informativ și îți trimitem în fiecare dimineață de vineri pe e-mail cele mai noi și importante știri din industria aviatică locală și globală.

Total
0
Share