Urmărește-ne

Operatorul italian Meridiana devine Air Italy; flota va include avioane B737 MAX, B787 Dreamliner și A330

  1. BoardingPass.ro
  2. Știri
  3. Operatorul italian Meridiana devine Air Italy; flota va include avioane B737 MAX, B787 Dreamliner și A330

Știri

Operatorul italian Meridiana devine Air Italy; flota va include avioane B737 MAX, B787 Dreamliner și A330

Operatorul italian Meridiana a anunțat în această dimineață în cadrul unei conferințe de presă susținută la Milano rebrandingul companiei în Air Italy.

În urmă cu câteva luni Qatar Airways a preluat 49% din această companie aeriană, iar, potrivit declarațiilor CEO-ului QR de la acea vreme, targetul este ca Meridiana să devină compania aeriană a Italiei.

Ei bine, la câteva luni distanță, CEO-ul Qatar Airways, împreună cu conducerea Meridiana, anunță rebrandingul companiei italiene în Air Italy.

Baza acesteia va fi pe aeroportul Malpensa din Milano. Flota Air Italy va include 20 de Boeinguri 737 MAX care vor înlocui flota curentă de B737-800NG, 5 Airbusuri A330-200 și 20 de Boeinguri 787-8 Dreamliner preluate de la Qatar Airways. Până în 2020 flota companiei va număra peste 50 de avioane și va transporta peste 10 milioane de pasageri.

Toate avioanele Air Italy vor fi configurate în două clase de călătorie: Business Class cu scaune care se transformă în paturi și Economy.

Zborurile lung-curier din portofoliu vor fi operate din Milano Malpensa către New York, Miami și Bangkok, destinație care va fi servită din luna Septembrie.

În ceea ce privește zborurile interne, din luna Mai compania va zbura către Roma, Catania, Palermo, Napoli și Lamenzia Terme.

Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mergi sus