Parteneriat între LOT Polish Airlines și Luxury Exclusive Club România

Directorul general al LOT Polish Airlines pentru România și Republica Moldova, Jakub Malecki, a anunțat pe pagina de Facebook a LOT Polish Airlines România faptul că începând de astăzi, 28 iunie 2016, echipa Luxury Exclusive Club România (LECR) a încheiat un parteneriat cu operatorul polonez.

Membrii Clubului se vor bucura de tarife speciale reduse pe zborurile LOT Polish Airlines către o serie de destinații de afaceri sau de relaxare atractive.

Advertisements

Echipa Luxury Exclusive Club activează pe piața din România de 12 ani în domeniul ospitalității pentru hoteluri de cinci stele din București. Echipa LECR asigură o rețea extinsă de restaurante premium în București și în Romania, rate de membru preferențiale în cadrul hotelurilor partenere și cele mai competitive pachete de vacanță personalizate conform cerințelor membrilor Clubului.

LOT Polish Airlines combină modernitatea cu 87 de ani de experiență și este prima companie aeriană din Europa care operează cu cele mai avansate avioane din lume – Boeing 787 Dreamliner, deținând șase astfel de aeronave, care oferă zboruri din Varșovia către New York, Chicago, Toronto, Beijing și Tokyo.

Advertisements
Total
0
distribuiri
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
0
Share