Urmărește-ne

Parteneriat între TAROM și Poșta Română

  1. BoardingPass.ro
  2. Știri
  3. Parteneriat între TAROM și Poșta Română

Știri

Parteneriat între TAROM și Poșta Română

Poșta Română a încheiat un contract de servicii transport aerian pentru livrări poștale internaționale cu transportatorul TAROM, în urma căruia compania aeriană va încasa suma de 869.224 euro, fără TVA. Durata contractului se va întinde pe o perioadă de doi ani.

La această licitație s-a înscris și compania Lufthansa, prin subsidiara Lufthansa Cargo, cea mai mare companie de transport aerian europeană, însă, în urma negocierilor compania germană a pierdut cursa în fața TAROM.

Poșta Română este cel mai mare operator local de profil și are o rețea teritorială de peste 5.600 de unități, funcționând cu aproximativ 27.000 de salariați. În anul 2015, Poșta Română a înregistrat afaceri ce au dus la încasarea sumei de 1,1 miliarde lei. Acționarii principali ai Poștei Române sunt Ministerul Comunicațiilor – 75% din acțiuni și Fondul Proprietatea, cu o participație de 25%.

Ai avut un zbor anulat sau întârziat?
SOLICITĂ ACUM DESPĂGUBIRI DE PÂNĂ LA 600 DE EURO!
AirHelp get compensation
Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Suntem și pe…

Urmărește BoardingPass.ro pe Facebook     Urmărește BoardingPass.ro pe Instagram     Urmărește BoardingPass.ro pe Twitter     Urmărește BoardingPass.ro pe LinkedIn     Urmărește BoardingPass.ro pe RSS
Publicitate

Articole populare

Publicitate
Mergi sus