Pasagerii care vor folosi telefoanele în timpul zborului vor fi amendați cu până la 30.000 lei

Autoritățile din China vor să impună o serie de reguli stricte pentru a spori securitatea și siguranța aviației civile.

Pasagerii care vor folosi telefoanele mobile în avioane ar putea fi amendați cu 50.000 yeni (aproximativ 30.000 lei), conform unui proiect elaborat de către Administrația Aviației Civile din China (CAAC) care ar putea fi anexat legilor aviației civile din China.

Acest proiect ar adăuga un nou capitol ce va reglementa 14 tipuri de comportamente pentru asigurarea siguranței aviației civile și a ordinii publice.

Activitățile vizate de această nouă lege fac referire la folosirea telefoanelor mobile, ocuparea locurilor din aeronave în mod abuziv, blocarea căilor de acces la aeronavă și în aeroporturi, agresarea fizică a personalului, bătăi și alte activități specifice care pot cauza probleme.

Dacă acest proiect de lege va fi adoptat, călătorii care săvârșesc abuzuri ce nu intră sub incidența Legii criminalității dar fac parte din legea pentru siguranța și securitatea aviației civile, vor fi amendați cu până la 50.000 yeni.

În cazul în care piloții încalcă în mod intenționat legea, licența lor va fi anulată, iar aceștia vor fi excluși de la activitățile de zbor comerciale pe o perioadă de doi ani.⚠️ Acest articol este proprietatea Aviation Geek SRL (www.boardingpass.ro) și este protejat de Legea dreptului de autor și drepturilor conexe (8/1996). În lipsa unui acord scris din partea Aviation Geek SRL, preluarea informațiilor din acest articol se poate face, potrivit reglementarilor în vigoare, doar în limita a maximum 200 de caractere și precizarea sursei cu link activ! Încălcarea acestor prevederi va fi supusă procedurilor pentru intrarea în legalitate și recuperarea daunelor.Total
0
distribuiri
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articolul anterior

Brussels Airlines anunță o nouă destinație: Mumbai, India

Articolul următor

Austrian Airlines ar putea deschide o nouă rută spre Los Angeles

Articole similare

Abonează-te la buletinul informativ Din aviație

Abonează-te gratuit la buletinul nostru informativ și îți trimitem în fiecare dimineață de vineri pe e-mail cele mai noi și importante știri din industria aviatică locală și globală.

Total
0
Share