Știri
Îmi place

Pasagerii care zboară cu TAP Portugal către SUA nu vor putea lua în bagajul de cală dispozitive electronice mai mari ca un telefon

19 iulie 2017
8025 Vizualizări
0 Comentarii
citire în 2 minute
Pasagerii care zboară cu TAP Portugal către SUA nu vor putea lua în bagajul de cală dispozitive electronice mai mari ca un telefon

În această după-amiază, operatorul portughez a anunțat printr-o postare pe rețeaua de socializare facebook că pasagerii care zboară cu ei către SUA nu vor putea lua în bagajul de cală dispozitive electronice mai mari ca dimensiunea unui telefon.

Această decizie a fost luată de Administrația SUA pentru Securitatea Transporturilor (TSA) și intră în aplicare începând de astăzi și potrivit operatorului, pasagerii vor putea lua în bagajul de cabină toate dispozitivele electronice, însă acestea vor fi scanate la porțile de îmbarcare cu sistemele de detectare a materialelor explozive (EDS).

TAP Portugal efectuează zboruri lung-curier din Lisabona către doar două destinații din SUA: New York și Miami. Din 2 Iulie, operatorul portughez a reluat zborurile către București, detalii aici.

Anunțul făcut de TSA cu privire la zborurile din Portugalia către SUA este puțin surprinzător deoarece în urmă cu mai multe săptămâni aceeași agenție americană le-a interzis pasagerilor care călătoresc din mai multe țări musulmane să transporte în bagajul de cabină dispozitivele mobile care au o dimensiune mai mare ca cea a unui smartphone. Între timp, această interdicție a fost ridicată, iar acum pasagerii care zboară către SUA cu Qatar Airways, Etihad, Turkish Airlines și alți operatori din regiune pot să-și ia la bord laptopurile, tabletele și alte dispozitive electronice.

Citește și  Rută nouă: Austrian Airlines zboară acum din Viena către Gothenburg, Suedia

Ți-a plăcut acest articol? Arată-le și prietenilor tăi, sharing is caring!

Gabriel Bobon

Fondator al siteului BoardingPass.ro; Pasionat de internet, călătorii, aviația comercială, fotografie, fan Apple. A zburat cu cele mai mari avioane comerciale, Airbus A380 (Lufthansa), Boeing 747-8I (Lufthansa), Boeing 777 (Air France și Emirates), Boeing 787 (LATAM, Air France și LOT), Boeing 767 (Delta) și Airbus A350-900 (Finnair). Îi poți urmări istoricul zborurilor pe JetItUP.com.

732 postări
51 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *