Pe Aeroportul Tulcea lucrările de modernizare au fost încheiate și se așteaptă curse charter

Lucrările de modernizare ale Aeroportului „Delta Dunării” Tulcea în valoare de aproximativ 15 milioane euro au fost încheiate cu succes, iar pe data de 07 iunie 2016 a avut loc recepția lucrărilor.

Proiectul a cuprins modernizarea suprafeţelor de mişcare pe Aeroportul „Delta Dunării” Tulcea precum: extinderea pistei cu 60 de metri, lăţirea ei de la 30 de metri la 45 de metri, realizarea unor noi acostamente, adaptarea balizajului luminos pentru categoria a II-a, cât şi extinderea parcării pentru aeronave Boeing 737-800.

Advertisements

În urma acestor investiții, veștile bune nu întârzie să apară. Conform presei locale, primele zboruri sunt programate pentru data de 14 iunie 2016 și vor fi operate de către compania NIKI Luftfahrt GmbH, subsidiară Airberlin. Este așteptată sosirea unei aeronave Airbus A320 cu 180 de turişti la bord, iar în aceeași zi, o altă aeronavă de tipul Airbus A321 va avea 212 pasageri la bord și va decola cu destinația Viena.

Advertisements
Total
0
distribuiri
5 comentarii
 1. In primul rand, felicitari pentru realizarea acestui site pentru pasionatii de aviatie, tineti-o tot asa.
  In al doilea rand, e un lucru excelent pentru aeroportul Tulcea sa aibe deja curse charter. O curizotate, cursa spre Viena e plina de turisti romani? Intreb pentru ca sunt curios de ce fel de trafic o sa acapareze aeroportul.
  Poate oferiti niste imagini de la premiera zborurilor.
  O zi excelenta!

  1. Buna Daniel,
   Mulțumim pentru aprecieri, promitem să revenim cu un răspuns pentru întrebarile tale cât mai curând. Stai aproape!

  1. Salut Sorin,
   Multumim pentru atentia pe care ne-o acorzi. Stirea a fost scrisa conform mai multor articole de pe siteurile presei locale, ziaruldetulcea.ro sau obiectivultulcea.ro

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
0
Share