Urmărește-ne

Pe Aeroportul Tulcea lucrările de modernizare au fost încheiate și se așteaptă curse charter

  1. BoardingPass.ro
  2. Știri
  3. Pe Aeroportul Tulcea lucrările de modernizare au fost încheiate și se așteaptă curse charter

Știri

Pe Aeroportul Tulcea lucrările de modernizare au fost încheiate și se așteaptă curse charter

Lucrările de modernizare ale Aeroportului „Delta Dunării” Tulcea în valoare de aproximativ 15 milioane euro au fost încheiate cu succes, iar pe data de 07 iunie 2016 a avut loc recepția lucrărilor.

Proiectul a cuprins modernizarea suprafeţelor de mişcare pe Aeroportul „Delta Dunării” Tulcea precum: extinderea pistei cu 60 de metri, lăţirea ei de la 30 de metri la 45 de metri, realizarea unor noi acostamente, adaptarea balizajului luminos pentru categoria a II-a, cât şi extinderea parcării pentru aeronave Boeing 737-800.

În urma acestor investiții, veștile bune nu întârzie să apară. Conform presei locale, primele zboruri sunt programate pentru data de 14 iunie 2016 și vor fi operate de către compania NIKI Luftfahrt GmbH, subsidiară Airberlin. Este așteptată sosirea unei aeronave Airbus A320 cu 180 de turişti la bord, iar în aceeași zi, o altă aeronavă de tipul Airbus A321 va avea 212 pasageri la bord și va decola cu destinația Viena.

Ai avut un zbor anulat sau întârziat?
SOLICITĂ ACUM DESPĂGUBIRI DE PÂNĂ LA 600 DE EURO!
AirHelp get compensation
5 comentarii

5 Comments

  1. Pingback: Primii pasageri care au aterizat pe Aeroportul Delta Dunării Tulcea au venit din Elveția (Foto) – BoardingPass.ro – știri aviație, oferte vacanță, bilete de avion, recenzii și recomandări

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mergi sus