Primele zboruri lung-curier ale companiei low-cost LEVEL au decolat de la Barcelona

Operatorul low-cost LEVEL, membru al International Aviation Group, a efectuat ieri primul său zbor comercial. Prima destinație servită a fost metropola Los Angeles.

Zborurile non-stop către Los Angeles, cu plecare din Barcelona, vor fi operate cu o frecvență de două ori pe săptămână.

Advertisements

Astăzi, 2 Iunie, al doilea avion LEVEL a decolat către a doua destinație LEVEL, Oakland, SUA, iar zborurile către acest oraș vor fi efectuate de trei ori pe săptămână.

În a doua jumătate a lunii, LEVEL va începe operarea zborurilor comerciale și către Buenos Aires și Punta Cana.

Flota operatorului low-cost numără în acest moment două Airbusuri A330-200 noi, vopsite în livery-ul companiei, care sunt configurate în două clase de călătorie care oferă 21 de locuri în Premium Economy și 293 în Economy. La evenimentul de ieri, Willie Walsh, CEO-ul International Aviation Group, a declarat că flota companiei va număra 5 aeronave în 2018 și este luată în calcul și posibilitatea de a deschide și alte baze operaționale în afara Spaniei.

Este începutul unei aventuri fantastice – vânzările de bilete au depășit așteptările noastre,” a declarat același oficial.

Prețurile pentru un bilet încep de la 149$/sens în Economy, însă pasagerii vor fi nevoiți să plătească suplimentar pentru bagaj de cală, masă și acces la sistemul de divertisment (IFE). Pasagerii din Premium Economy vor avea incluse în prețul biletelor toate aceste servicii.

Operatorul spaniol va oferi și WiFi la bordul aeronavelor, iar preturile vor începe de la 8.99$.

LEVEL a devenit a cincea companie aeriană a grupului IAG, alăturându-se companiilor Aer Lingus (Irlanda), British Airways (UK), Iberia și Vueling (Spania), iar pasagerii vor putea aduna mile în programul de fidelitate al grupului.

Mai multe informații despre zborurile LEVEL v-am prezentat într-un articol dedicat pe care îl puteți citi aici.

Advertisements
Total
0
distribuiri
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
0
Share