Urmărește-ne

Primii pasageri care au aterizat pe Aeroportul Delta Dunării Tulcea au venit din Elveția (Foto)

  1. BoardingPass.ro
  2. Știri
  3. Primii pasageri care au aterizat pe Aeroportul Delta Dunării Tulcea au venit din Elveția (Foto)

Știri

Primii pasageri care au aterizat pe Aeroportul Delta Dunării Tulcea au venit din Elveția (Foto)

În urmă ceva timp vă anunțam printr-un articol faptul că renovările de pe Aeroportul Delta Dunării din Tulcea s-au finalizat și este gata să primească zboruri comerciale.

Astăzi, 7 august, în jurul orei 13:00 a aterizat prima aeronavă pe acest aeroport, un Fokker 100 care a operat un zbor charter de la Zurich, Elveția. Compania aeriană este Halvetic Airways, divizie a Swiss Air.

La bordul aeronavei s-au aflat 99 de turiști, iar la retur au fost îmbarcați 91 de pasageri care au zburat de la Tulcea către Zurich.

Zborul s-a desfășurat în deplină siguranță, noi suntem pregătiți să-i primim, după cum vedeți, în coordonatele firești ale unui aeroport modern, conform standardelor impuse de legislația europeană, pe toți pasagerii care trec pe la noi. Aceasta este prima cursă charter după finalizarea lucrărilor de modernizare, după cum vedeți sunt și persoane cu mobilitate redusă pentru care am solicitat servicii speciale și, nu pot decât să mă bucur pentru că văd oameni relaxați, mulțumiți de vacanța pe care au petrecut-o în județul nostru, sunt pasagerii care se îmbarcă imediat ce nava va fi pregătită pentru decolare. Desigur, sunt bucuros pentru că văd entuziamul, curiozitatea de pe chipurile pasagerilor care tocmai au ajuns la noi: i-am văzut prietenoși, făcând poze. Vom mai avea astfel de curse în acest sezon” a declarat pentru DobrogeaNews.ro directorul Aeroportului “Delta Dunării” Tulcea, Constantin Albu.

Pentru moment, conform conducerii aeroportului, se fac demersuri pentru a atrage companii de linie care să opereze zboruri regulate către Italia, Germania și Spania, destinații pentru care regiunea are interese ridicate.

O galerie foto amplă regăsiți aici.

13934815_864667936971487_2975772678028089182_n

Ai avut un zbor anulat sau întârziat?
SOLICITĂ ACUM DESPĂGUBIRI DE PÂNĂ LA 600 DE EURO!
AirHelp get compensation
Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Suntem și pe…

Urmărește BoardingPass.ro pe Facebook     Urmărește BoardingPass.ro pe Instagram     Urmărește BoardingPass.ro pe Twitter     Urmărește BoardingPass.ro pe LinkedIn     Urmărește BoardingPass.ro pe RSS
Publicitate

Articole populare

Publicitate
Mergi sus