Urmărește-ne

Primul Airbus A380 al ANA va avea un livery special cu tema Hawaii

  1. BoardingPass.ro
  2. Știri
  3. Primul Airbus A380 al ANA va avea un livery special cu tema Hawaii

Știri

Primul Airbus A380 al ANA va avea un livery special cu tema Hawaii

Operatorul japonez ANA va vopsi primul său Airbus A380 într-un livery special „Flying Honu”, care ilustrează o țestoasă marină, des întâlnită și iubită în zona insulelor Hawaii.

În luna Octombrie a anului trecut, All Nippon Airways (ANA) a inițiat o competiție publică prin care până la data de 30 Noiembrie 2016 oamenii din întreaga lume au putut participa cu propria idee de livery, iar conform operatorului, aceștia au primit peste 2100 de idei.

„Sea Turtle Family” este livery-ul selectat de ANA și a fost creat de japonezul Chihiro Masuoka. Acesta a fost premiat de All Nippon Airways cu două bilete în Business Class pe ruta Tokyo – Honolulu.
Singurul A380 care va vi vopsit în acest livery special va fi primul A380 care se va alătura flotei ANA la începutul anului 2019.

Prima rută operată cu noul A380, primul din cele trei comandate de japonezi, va zbura de la Tokyo către Honolulu, Hawaii, în primăvara anului 2019.

Alte patru livery-uri care au fost în top 5:

Ai avut un zbor anulat sau întârziat?
SOLICITĂ ACUM DESPĂGUBIRI DE PÂNĂ LA 600 DE EURO!
AirHelp get compensation
Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Suntem și pe…

Urmărește BoardingPass.ro pe Facebook     Urmărește BoardingPass.ro pe Instagram     Urmărește BoardingPass.ro pe Twitter     Urmărește BoardingPass.ro pe LinkedIn     Urmărește BoardingPass.ro pe RSS
Publicitate

Articole populare

Publicitate
Mergi sus