Primul Boeing 787-9 Dreamliner (F-HRBA) al Air France a efectuat întâiul zbor de test (VIDEO + FOTO & AUDIO)

Foto: Woodys Aeroimages

Am scris deja câteva articole în care am vorbit despre faptul că operatorul Air France va recepționa în curând primul său Dreamliner. Întâiul Dreamliner care se va alătura flotei Air France este și al 500-lea Boeing 787 Dreamliner produs.

Între timp, informațiile au tot apărut și acum știm că în 2 Decembrie 2016, compania aeriană va recepționa primul său Boeing 787-9 Dreamliner.

Advertisements

screen-shot-2016-11-09-at-00-37-30

Astăzi, 9 Noiembrie, aeronava, înmatriculată F-HRBA, a efectuat primul său zbor de test. A durat o oră și 45 de minute și a decolat de la fabrica Boeing de la aeroportul Paine Field (PAE) din Seattle, Washington, SUA. Aterizarea a fost pe aeroportul Moses Lake Grant County (MWH), iar după o pauză de aproximativ 10 minute la sol, Dreamliner-ul a decolat și s-a întors pe aeroportul Paine Field, acolo unde este situată și fabrica producătorului american.

Mai jos regăsiți o serie de fotografii dinaintea decolării și de la aterizare, discuția cu turnul de control și un video în care este surprins un taxi test (test de rulare pe pista de taxi) înainte de primul zbor.

Foto: Paine Field Airport
Foto: Paine Field Airport

Primul zbor comercial al aeronavei va avea loc în 6 Ianuarie pe ruta Paris (CDG) – Cairo (CAI) – Paris (CDG), iar din 6 Februarie va zbura și la Londra în zilele de luni, marți, joi, vineri, sâmbătă și duminică. Detalii despre configurația cabinei regăsiți într-un articol dedicat.

Advertisements
Total
0
distribuiri
2 comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
0
Share