Urmărește-ne

Primul Boeing 787-9 Dreamliner (F-HRBA) al Air France a efectuat întâiul zbor de test (VIDEO + FOTO & AUDIO)

Știri

Primul Boeing 787-9 Dreamliner (F-HRBA) al Air France a efectuat întâiul zbor de test (VIDEO + FOTO & AUDIO)

Am scris deja câteva articole în care am vorbit despre faptul că operatorul Air France va recepționa în curând primul său Dreamliner. Întâiul Dreamliner care se va alătura flotei Air France este și al 500-lea Boeing 787 Dreamliner produs.

Între timp, informațiile au tot apărut și acum știm că în 2 Decembrie 2016, compania aeriană va recepționa primul său Boeing 787-9 Dreamliner.

screen-shot-2016-11-09-at-00-37-30

Astăzi, 9 Noiembrie, aeronava, înmatriculată F-HRBA, a efectuat primul său zbor de test. A durat o oră și 45 de minute și a decolat de la fabrica Boeing de la aeroportul Paine Field (PAE) din Seattle, Washington, SUA. Aterizarea a fost pe aeroportul Moses Lake Grant County (MWH), iar după o pauză de aproximativ 10 minute la sol, Dreamliner-ul a decolat și s-a întors pe aeroportul Paine Field, acolo unde este situată și fabrica producătorului american.

Citește și  Microsoft construiește o platformă de analiză în cloud pentru Boeing

Mai jos regăsiți o serie de fotografii dinaintea decolării și de la aterizare, discuția cu turnul de control și un video în care este surprins un taxi test (test de rulare pe pista de taxi) înainte de primul zbor.

Foto: Paine Field Airport

Foto: Paine Field Airport


Primul zbor comercial al aeronavei va avea loc în 6 Ianuarie pe ruta Paris (CDG) – Cairo (CAI) – Paris (CDG), iar din 6 Februarie va zbura și la Londra în zilele de luni, marți, joi, vineri, sâmbătă și duminică. Detalii despre configurația cabinei regăsiți într-un articol dedicat.

Ți-a plăcut acest articol? Arată-le și prietenilor tăi, sharing is caring!

Citește tot articolul

2 comentarii

2 Comments

  1. Pingback: Air France va opera 4 zboruri speciale cu primul său Boeing 787 Dreamliner; prețuri de la 250EUR – BoardingPass.ro – știri aviație, recenzii și recomandări

  2. Pingback: Boeing a primit 668 de comenzi pentru aeronave în 2016 și a livrat 748; încă 5715 de produs și livrat – BoardingPass.ro – știri aviație, recenzii și recomandări

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate

Suntem și pe Facebook

Noutăți de pe Instagram

Something is wrong.
Instagram token error.

Parcare Otopeni

Parcare Otopeni

Articole populare

Publicitate
Mergi sus