Urmărește-ne

Primul din cele două Boeinguri 737-800NG TAROM va opera astăzi primul zbor comercial

  1. BoardingPass.ro
  2. Știri
  3. Primul din cele două Boeinguri 737-800NG TAROM va opera astăzi primul zbor comercial

Știri

Primul din cele două Boeinguri 737-800NG TAROM va opera astăzi primul zbor comercial

Din cauza faptului că TAROM are în acest moment trei aeronave indisponibile, două Boeinguri 737 și un ATR42, potrivit siteului ROMATSA, operatorul aerian va opera astăzi zborul RO305 București – Frankfurt, și retur, cu primul din cele două Boeinguri 737-800NG noi care au ajuns la București la finalul lunii Mai. Avionul înmatriculat YR-BGJ și botezat ”Sarmizegetusa” va decola din București către Frankfurt la ora 16:00.

Inițial, cele două avioane noi erau planificate să intre în serviciul comercial de luni, 19 Iunie, operând zboruri din București către Madrid, Amsterdam, Barcelona și Tel-Aviv. Avioanele vor intra în serviciul comercial cu aceeași configurație cu care au sosit la București, oferind astfel 189 de locuri într-o singură clasă de călătorie.

Vă reamintim că în 4 Iunie, un ATR42 a ieșit de pe pista aeroportului din Chișinău la aterizare, iar cinci zile mai târziu, în 9 Iunie, un Boeing 737 a fost avariat la Amsterdam de un utilaj al companiei de handling care se ocupa de transportarea bagajelor către avion. Astăzi, alt Boeing 737 al companiei TAROM s-a întors la scurt timp după decolare pe aeroportul din Bruxelles după ce un motor a cedat în timpul zborului, detalii aici.

Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mergi sus