Primul Embraer 195LR în livery Star Alliance al Austrian Airlines a efectuat primul său zbor; detinația a fost Chișinău

Austrian Airlines Embraer OE-LWH, Wien 27.09.2016 Foto: Michèle Pauty

Ieri seară, un alt Embraer care a intrat în flota Austrian Airlines a efectuat primul său zbor, OS657 de la Viena la Chișinău, capitala Republicii Moldova. Acesta este prima aeronavă din flota operatorului Austrian Airlines care are combină livery-ul Star Alliance și cel al operatorului austriac.

Embraer-ul 195LR despre care vorbim este înmatriculat OE-LWH și este al zecelea, dintr-un total de 17, Embraer care se vor alătura flotei și vor înlocui până la finalul anului 2017 toate cele 21 de aeronave produse de Fokker.

Advertisements

Aeronavele producătorului brazilian, Embraer, consumă cu aproximativ 18% mai puțin combustibil în comparație cu cele Fokker, de asemenea acestea sunt și mai prietenoase cu mediul înconjurător. Prin programul de reînoire a flotei, Austrian Airlines va oferi pasagerilor și un confort mai ridicat, cabina, care are configurație a scaunelor 2-2, este mai spațioasă decât cabina unui Fokker, datorită designului său ergonomic, oferindu-le pasagerilor impresia că este mult mai spațioasă. Media vârstei celor 17 Embraer-uri care intră în flota Austrian Airlines este de numai 4 ani și oferă o capacitate de 120 de pasageri. Aceste avioane au fost preluate de la Lufthansa Regional.

Austrian Airlines Embraer OE-LWH, Wien 27.09.2016 Foto: Michèle Pauty
Austrian Airlines Embraer OE-LWH, Wien 27.09.2016 Foto: Michèle Pauty
Advertisements
Total
0
distribuiri
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
0
Share