Qatar Airways: Călătorii clasei Business beneficiază de transfer gratuit cu limuzina către sau dinspre aeroportul Otopeni

Pasagerii care vor cumpăra bilete Business Class începând cu data de 18 februarie 2016 sau după pentru călătorii cu operatorul Qatar Airways până pe 31 martie 2016 vor beneficia, în București, de transfer gratuit cu limuzina de la sau către aeroportul Otopeni.

Pentru a efectua rezervarea unei limuzine pasagerii clasei Business trebuie să contacteze biroul QR din București: 031.101 2110 / 2111, email: otpreservations@ro.qatarairways.com de luni până vineri între orele 9 AM și 5 PM.

Advertisements

De asemenea, trebuie precizate următoarele date: numărul rezervării la Business Class sau numărul biletului, adresa completă de unde se va avea loc preluarea, ora la care se dorește acest lucru și detaliile de contact (număr de telefon, email).

Rezervarea limuzinei trebuie făcută cu cel puțin 24 de ore înainte de data călătoriei. Dacă zborul are loc în weekend, limuzina trebuie rezervată până vineri la ora 17:00.

Transferul se va efectua cu autoturisme marca Mercedes-Benz E-Class sau BMW Seria 5.

sursa: aeronews.ro

 

Advertisements
Total
0
distribuiri
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
0
Share