Urmărește-ne

Record: Air Canada a transportat aproape 1 milion de pasageri în numai șase zile

  1. BoardingPass.ro
  2. Știri
  3. Record: Air Canada a transportat aproape 1 milion de pasageri în numai șase zile

Știri

Record: Air Canada a transportat aproape 1 milion de pasageri în numai șase zile

Air Canada a anunțat că a transportat 166.850 de pasageri pe 29 iunie, stabilind un record în ceea ce privește numărul de pasageri transportați într-o singură zi.

Pe lângă recordul stabilit în 29 Iunie, cea mai mare companie aeriană din Canada, membră a Star Alliance, a declarat că a transportat aproape nu mai puțin de 930.000 de pasageri în timpul perioadei de vacanță de șase zile, care a început pe 29 iunie.

Călin Rovinescu, CEO-ul companiei, a declarat: ”Întrucât canadienii au sărbătorit 150 de ani de la nașterea țării noastre, angajații Air Canada au lucrat din greu astfel încât să transportăm în siguranță un număr record de clienți către destinațiile lor. Acest lucru continuă să demonstreze că suntem transportatorul canadian ales de călători și întărește poziția noastră ca cea mai bună companie aeriană din America de Nord, așa cum am fost votați în ediția 2017 a Skytrax World Airline Awards.

Nord-americanii au sărbătorit Ziua Canadei în 1 Iulie, a 150-a aniversare, însă vacanța acestora a început mai devreme, pe 29 Iunie, și a durat până pe 3 Iulie, zi care a fost declarata de asemenea zi liberă. Anul aceasta, mini-vacanța i-a adus operatorului canadian mai mult de un milion de pasageri în această perioadă.

În timp ce multe companii aeriene din SUA se îngrijorează că transportatorii din Golf îi forțează să închidă rute sau să reducă numărul de zboruri pe anumite destinații, Air Canada este în continuă creștere, în ciuda faptului că operatorii din Orientul Mijlociu oferă numeroase zboruri către aeroporturile principale din această țară.

Ai avut un zbor anulat sau întârziat?
SOLICITĂ ACUM DESPĂGUBIRI DE PÂNĂ LA 600 DE EURO!
AirHelp get compensation
Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Suntem și pe…

Urmărește BoardingPass.ro pe Facebook     Urmărește BoardingPass.ro pe Instagram     Urmărește BoardingPass.ro pe Twitter     Urmărește BoardingPass.ro pe LinkedIn     Urmărește BoardingPass.ro pe RSS
Publicitate

Articole populare

Publicitate
Mergi sus