ROMATSA a plătit 3,3 milioane lei pentru achiziţia de echipament de comunicaţii

Administraţia Română a Serviciilor de Trafic Aerian ROMATSA a atribuit companiei Rohde& Schwarz Romania SRL un contract de 3,3 milioane lei, fără TVA, pentru achiziţia de echipament de comunicaţii, conform unui anunţ de participare postat în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP).

Estimarea iniţială a valorii contractului a fost de 3,5 milioane lei, fără TVA.

Advertisements

Contractul vizează achiziţia de ”staţii radio VHF compatibile VoiP şi 8,33 KhZ” şi a fost atribuit în data de 11 februarie, prin negociere, fără anunţ de participare. Compania contractantă a justificat alegerea procedurii de negociere fără publicarea prealabilă a unui anunţ de participare prin faptul că ”lucrările, produsele, serviciile pot fi furnizate numai de un anumit ofertant, din motive tehnice”.

Administraţia Română a Serviciilor de Trafic Aerian – ROMATSA se află sub autoritatea Ministerului Transporturilor. Are statut de regie autonomă autofinanţată de importanţă naţională, deţine monopolul natural al serviciilor de trafic aerian şi nu primeşte de la bugetul statului sume pentru realizarea obiectului de activitate sau pentru realizarea programului de investiţii şi dezvoltare, informează AGERPRES.

agerpres.ro

Advertisements
Total
0
distribuiri
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
0
Share