Rută nouă: Austrian Airlines zboară acum din Viena către Gothenburg, Suedia

Începând din 2 Iunie, Austrian Airlines, companie aeriană membră Star Alliance, operează zboruri directe din Viena către al doilea cel mai mare oraș al Suediei, Gothenburg.

Zborurile vor fi efectuate cu o frecvență de trei ori pe săptămână cu aeronave Embraer ERJ195 și odată cu introducerea lor, Austrian Airlines oferă 30 de zboruri săptămânale către Suedia, 27 dintre ele având ca destinație capitala Stockholm.

Advertisements

Ruta Viena – Gothenburg a mai fost servită de operatorul austriac până în 2012, însă a fost suspendată din cauza reducerii flotei după ce au luat decizia de a scoate din serviciul comercial Boeingurile 737.

Durata zborurilor este de aproximativ două ore și vor fi operate în fiecare zi de luni, miercuri și vineri, conform programului de mai jos:
OS 323: Viena (VIE) 09:50 – 11:50 Gothenburg (GOT);
OS 324: Gothenburg (GOT) 12:30 – 14:30 Viena (VIE).

Programul zborurilor Austrian către Gothenburg este foarte convenabil și pentru pasagerii care zboară din București către această destinație, timpul de conexiune în aeroportul din capaitala Austriei fiind de numai o oră, iar durata totală a unui zbor București – Viena – Gothenburg si retur este 4 ore și 50 de minute la dus și cu 25 de minute mai puțin la retur.

Advertisements
Total
0
distribuiri
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
0
Share