Urmărește-ne

Rută nouă: EL AL va zbura cu Boeing 787 Dreamliner la San Francisco

  1. BoardingPass.ro
  2. Rute aeriene
  3. Rută nouă: EL AL va zbura cu Boeing 787 Dreamliner la San Francisco

Rute aeriene

Rută nouă: EL AL va zbura cu Boeing 787 Dreamliner la San Francisco

Operatorul israelian EL AL va zbura din al patrulea trimestru al acestui an de trei ori pe săptămână pe ruta Tel Aviv – San Francisco. Zborurile către această destinație vor fi operate cu Boeinguri 787 Dreamliner.

San Francisco va deveni astfel a șasea destinație a EL AL în America de Nord, alături de New York (JFK și Newark), Los Angeles, Boston, Miami și Toronto.

Presedintele și CEO-ul EL AL, David Maimon a declarat: “San Francisco este cea de-a treia destinație care va fi lansată de când am anunțat extinderea rețelei de rute nord-americane în 2015 cu Boston, urmată de Miami în noiembrie 2017. Achizitia aeronavelor Boeing 787 Dreamliner ne ajută să ne extindem rețeaua de transport pe distanțe lungi. San Francisco este un oras de importanță strategică pentru EL AL, cu un mare accent pe piața afacerilor. După lansarea zborurilor non-stop ale EL AL pasagerii se vor bucura de o varietate de opțiuni pentru a ajunge la destinație la prețuri competitive, permițând o mai mare conectivitate în întreaga Americă de Nord“.

Citește și  Un Airbus A320 Star East Airline a avut probleme tehnice la Kabul

Orarul de zbor va fi anunțat în perioada următoare. EL AL deține în acest moment două aeronave Boeing 787-9 Dreamliner, iar a treia este pe linia finală de asamblare la fabrica Boeing din Seattle, SUA. Pe lângă cele trei Boeinguri, EL AL mai are comandate încă 6 Boeinguri 787-9 Dreamliner și alte 7 Boeinguri 787-8 Dreamliner.

Detalii despre cabina Boeingurilor 787 Dreamliner EL AL.

Pe această rută, EL AL va fi în concurență directă cu operatorul american United Airlines care zboară zilnic către Tel Aviv cu Boeinguri 787 Dreamliner și uneori Boeing 777-200.

Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mergi sus