Urmărește-ne

Rută nouă: Iași – Bruxelles (Charleroi) cu Wizzair din 8 Iulie

  1. BoardingPass.ro
  2. Rute aeriene
  3. Rută nouă: Iași – Bruxelles (Charleroi) cu Wizzair din 8 Iulie

Rute aeriene

Rută nouă: Iași – Bruxelles (Charleroi) cu Wizzair din 8 Iulie

Operatorul low-cost anunță o nouă rută cu plecare din Iași. Wizzair va zbura de aici către aeroportul din Charleroi, lângă Bruxelles din 8 Iulie.

Zborurile către Charleroi vor fi operate cu o frecvență de două zboruri pe săptămână în zilele de joi și duminică. Orarul de operare este cel de mai jos:
W63661: Iași (IAS) 06:55 – 08:50 Charleroi (CRL);
W63662: Charleroi (CRL) 09:20 – 13:05 Iași (IAS).

Sorina Ratz, Communications Manager la Wizz Air declară: ”Ne bucurăm să anunţăm astăzi, pentru pasagerii din regiunea Moldovei, deschiderea unei noi rute așteptate spre Bruxelles, Belgia. Anul acesta extindem rețeaua noastră din Iași cu șapte noi rute, ceea ce subliniază angajamentul de a aduce și mai multe oportunități accesibile de călătorie pentru pasageri. Echipajul nostru prietenos abia așteaptă să îi întîmpine la bord pe pasageri pe oricare dintre cele 15 rute disponibile acum de pe Aeroportul Internațional din Iași”.

Biletele pentru această rută sunt deja disponibile pe siteul Wizzair și încep de la 99RON/segment. Durata zborurilor va fi de aproximativ 3 ore.

Citește și  Lufthansa a crescut capacitatea de transport pe ruta Frankfurt - Cluj Napoca

Wizz Air și-a început operațiunile de la Aeroportul Internațional Iași în 2013, iar de atunci a investit constant în rețeaua în permanentă dezvoltare, căutând întotdeauna să ofere clienților săi mai multe oportunități de călătorie la prețuri reduse. Cea de-a doua aeronavă alocată bazei din Iaşi va sosi în iulie şi va asigura operarea zborurilor pe şapte rute noi din Iaşi spre Eindhoven (Olanda), Dortmund (Germania), Salonic (Grecia), Billund (Danemarca), Malmo (Suedia), Paris Beauvais (Franța) şi Charleroi (Belgia). În 2018, compania oferă în total mai mult de 578.000 de locuri la vânzare, pe 15 rute, spre 11 țări, ceea ce înseamnă o creștere cu 55% a capacității totale de la Iași de la an la an. Odată cu extinderea operațiunilor pe acest aeroport, WIZZ va avea un echipaj local format din 70 de angajați direcți, iar noi sesiuni de recrutare vor avea loc pe 3 martie, la Iași.

Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mergi sus