Urmărește-ne

Ryanair deschide bază în Iordania și lansează rute noi către Europa, Bucureștiul se află pe lista destinațiilor

  1. BoardingPass.ro
  2. Rute aeriene
  3. Ryanair deschide bază în Iordania și lansează rute noi către Europa, Bucureștiul se află pe lista destinațiilor

Rute aeriene

Ryanair deschide bază în Iordania și lansează rute noi către Europa, Bucureștiul se află pe lista destinațiilor

Actualizare: Ministerul Transporturilor din Iordania confirmă în această dimineață informația pe care am publicat-o în exclusivitate aseară. De asemenea, vă informăm că pe lângă rutele din Amman, Ryanair va mai opera zboruri și din Aqaba către Atena, Roma, Koln și Sofia. Aqaba este cel mai sudic oraș din Iordania și singurul care are ieșire la Marea Roșie. Toate rutele, excepție Amman – Pafos care ve fi inaugurată în martie, vor fi operate începând cu luna octombrie a acestui an.

Ruta București – Amman va fi operată din sezonul de iarnă, de la finele lunii octombrie, cu o frecvență de două zboruri pe săptămână.


___________________
Din informațiile pe care le avem, știm că operatorul irlandez Ryanair va deschide o bază aeriană la Amman, Iordania. Compania low-cost va opera zboruri către mai multe destinații din Europa.

Prima rută anunțată este Amman – Pafos și va fi operată din martie, iar în decursul anului Ryanair va zbura din capitala Iordaniei și către Bologna, Bruxelles, București, Budapesta, Cracovia, Milano, Praga, Vilnius și Varșovia.

Citește și  Rută nouă: Suceava - Bruxelles Charleroi din noiembrie 2021

Aceasta ar fi a treia bază aeriană a operatorului low-cost în afara Europei, alături de cele din Fes și Marrakech din Maroc, și este posibil ca Ryanair să nu se oprească aici ci să se extindă în continuare către Asia. Wizzair, unul dintre competitorii gigantului irlandez, deja operează zboruri de câțiva ani către destinații din Orientul Mijlociu, zonă unde Ryanair are o prezență destul de slabă.

Dacă ruta Amman – București nu este tocmai nouă pentru noi, fiind operată de ani buni de TAROM, concurența e mereu bine venită, așadar acum va exista și o alternativă mai ieftină de a ajunge în capitala Iordaniei. În acest moment nu cunoaștem detalii despre frecvența cu care Ryanair va zbura pe această rută, însă cu siguranță aceste informații vor apărea în perioada imediat următoare.

Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mergi sus