Rute noi: Viena – Montreal cu Austrian și Toronto – Viena cu Air Canada din 2019

Foto: _Illusion450_ (flickr)

Operatorul austriac, membru al Star Alliance, va zbura din primăvara anului viitor zilnic din Viena către Montreal, iar Air Canada va zbura zilnic din Toronto către capitala Austriei.

Începând cu sfârșitul lunii aprilie 2019, Austrian Airlines va introduce zboruri spre Montreal pe tot parcursul anului. OS va opera această rută zilnic în programul de vară și de cinci ori pe săptămână în sezonul de iarnă.

Air Canada, membrul Star Alliance și partener de joint venture al Austrian, va opera zboruri pe ruta Viena – Toronto. Zborurile Air Canada de pe ruta amintită vor fi operate de asemenea de la sfârșitul lunii aprilie 2019 pe tot parcursul anului. În sezonul de vară vor zbura zilnic către Viena, iar în sezonul de iarnă vor reduce numărul zborurilor la cinci pe săptămână. Air Canada va zbura pe această rută cu aeronave Boeing 787 Dreamliner în timp ce Austrian va folosi avioane Boeing 767.

Orarul de operare a zborurilor Viena – Montreal – Viena:
OS73: Vienna (VIE) 10:30 – 13:35 Montreal (YUL);
OS74: Montreal (YUL) 18:45 – 08:45(+1) Viena (VIE).

Orarul de operare a zborurilor Toronto – Viena – Toronto:
AC899: Vienna (VIE) 10:40 – 13:30 Toronto (YYZ);
AC898: Toronto (YYZ) 18:25 – 08:30(+1) Viena (VIE).

Zborurile pot fi rezervate pe siteurile Austrian.com și AirCanada.com⚠️ Acest articol este proprietatea Aviation Geek SRL (www.boardingpass.ro) și este protejat de Legea dreptului de autor și drepturilor conexe (8/1996). În lipsa unui acord scris din partea Aviation Geek SRL, preluarea informațiilor din acest articol se poate face, potrivit reglementarilor în vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere și precizarea sursei cu link activ! Încălcarea acestor prevederi va fi supusă procedurilor pentru intrarea în legalitate și recuperarea daunelor.Total
34
distribuiri
un comentariu
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articolul anterior

Ofertă TAROM: bilete dus-întors de la 99EUR pentru destinații internaționale

Articolul următor

Autoritatea Aeronautică Civilă Română confirmă planurile EIFAD Airline de a opera zboruri comerciale

Articole similare

Abonează-te la buletinul informativ Din aviație

Abonează-te gratuit la buletinul nostru informativ și îți trimitem în fiecare dimineață de vineri pe e-mail cele mai noi și importante știri din industria aviatică locală și globală.

Total
34
Share