Ryanair angajează 100 de însoțitori de bord din București și Timișoara

Partenerul oficial de recrutare și training al celei mai mari companii aeriene low-cost din Europa, Crewlink, organizează sesiuni de recrutare la Timișoara și București, în zilele de 17, respectiv 19 februarie 2016. 

Niall Gleeson, recruitment manager Crewlink, a declarat într-un comunicat al companiei: ”De-a lungul timpului am recrutat mulți candidați din România, am avut un răspuns fantastic în 2015 și am fost extrem de satisfăcuți de calibrul ridicat al celor pe care i-am întâlnit. Acum, ne întoarcem pentru a acoperi 100 de posturi de Cabin Crew, o bună oportunitate pentru tinerii care își doresc o carieră în industria noastră mereu în creștere. Așteptăm cu nerăbdare să vizităm România din nou.”

Advertisements

Cei interesați de un astfel de post nu trebuie să aibă experiență în domeniu, dar este obligatoriu să fi împlinit 18 ani. De asemenea, aceștia trebuie să dea dovadă de dorință de muncă, să aibă un program flexibil, personalitate deschisă, experiență în relația cu publicul și abilitatea de a oferi servicii excelente clienților.

Crewlink vine în România cu ocazia Zilelor Deschise de Recrutare având următorul program:

  • Timișoara – pe 17.02.2016
  • București – pe 19.02.2016

Crewlink are în componență o echipă calificată de profesioniști specializați în recrutări de membri ai echipajelor de bord pentru industria aviatică. Compania a creat procesul ”5 Stages – Qualification to Graduation” pentru a le oferi noilor candidați Cabin Crew un curs aparte ce se va desfășura pentru o perioadă de peste șase săptămâni. La finalul pregătirii, candidații vor fi răsplătiți prin ”acordarea aripilor” pentru a zbura la bordul aeronavelor Ryanair.

sursa: newsair.ro

Advertisements
Total
0
distribuiri
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
0
Share