Ryanair deschide o nouă bază aeriană pe Aeroportul Otopeni

Operatorul low-cost Ryanair investeşte 300.000 de euro într-o nouă bază în ţara noastră, pe Aeroportul Otopeni. Aceasta se va deschise începând cu 30 octombrie şi are alocate trei aeronave bazate. Ea va susţine, astfel, peste 1.000 de locuri de muncă, conform reprezentanţilor companiei.

Compania estimează că va avea un trafic de 1,4 milioane de pasageri pe an şi o creştere a traficului din Bucureşti de 75%. Totodată, reprezentanţii Ryanair anunţă inaugurarea a două noi rute către Atena şi Timişoara, dar şi o frecvenţă mai mare a numărului de zboruri către destinaţiile Bruxelles, Dublin şi Milano.

Advertisements

„Orarul nostru de iarnă pentru Bucureşti include servicii zilnice către Londra (2), Madrid (1) şi Roma (2). Ne aşteptăm în continuare Ia noi rute, creşterea traficului, a locurilor de muncă şi a turismului pe cele două noi baze româneşti din Bucureşti şi Timişoara. Pentru a sărbători noua noastră bază din Bucureşti, scoatem la vânzare locuri la preţul promotional de doar 9.99 euro pentru călătorii în luna martie, care trebuie rezervate până cel târziu joi (18 februarie)”, a declarat Michael O’Leary, CEO Ryanair.

Cu plecare din Bucureşti, compania Ryanair va opera zece rute către Bologna, Londra, Madrid, Milano Bergamo şi Roma, cu 90 de zboruri săptămânale.

sursa: bursa.ro

Advertisements
Total
0
distribuiri
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
0
Share