Samsung a oferit astăzi câte un Galaxy Note 8 la peste 200 de pasageri Iberia (FOTO)

Samsung a surprins plăcut peste 200 de pasageri care au zburat luni la bordul zborului Iberia IB514 Madrid – A Coruna după ce a oferit fiecărui pasager câte un Samsung Galaxy Note 8, smartphone a cărui valoare depășește suma de 4500RON la eMag. Cu această inițiativă, fără precedent în marketingul din Spania, brandul coreean merge un pas mai departe pentru a spăla imaginea rău ofectată de ”explozivul” Galaxy Nota 7, device care a trebuit să fie interzis la bordul avioanelor din cauza problemelor de fabricație.

Pasagerii care au zburat în această dimineață cu Iberia de la Madrid la A Coruna au început să suspecteze că acestea ar face obiectul unei campanii de publicitate deoarece dispozitivul a fost ”împodobit” cu mesajul campaniei „Bun venit la bord, Galaxy Nota 8“. Potrivit presei spaniole, operatorul aerian și producătorul coreean au pregătit această campanie în detaliu preț de câteva săptămâni. După ce fiecare pasager și-a primit cadoul, comandantul avionului a intrat în cabină și le-a spus pasagerilor că ei au fost protagoniștii unei acțiuni de marketing foarte speciale.

Advertisements

Prețul unui smartphone Samsung Galaxy Note 8 la eMag este de 4899RON sau resigilat la 4449RON, click aici pentru ofertă.

Advertisements
Total
0
distribuiri
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
0
Share