Urmărește-ne

Samsung a oferit astăzi câte un Galaxy Note 8 la peste 200 de pasageri Iberia (FOTO)

  1. BoardingPass.ro
  2. Curiozități
  3. Samsung a oferit astăzi câte un Galaxy Note 8 la peste 200 de pasageri Iberia (FOTO)

Curiozități

Samsung a oferit astăzi câte un Galaxy Note 8 la peste 200 de pasageri Iberia (FOTO)

Samsung a surprins plăcut peste 200 de pasageri care au zburat luni la bordul zborului Iberia IB514 Madrid – A Coruna după ce a oferit fiecărui pasager câte un Samsung Galaxy Note 8, smartphone a cărui valoare depășește suma de 4500RON la eMag. Cu această inițiativă, fără precedent în marketingul din Spania, brandul coreean merge un pas mai departe pentru a spăla imaginea rău ofectată de ”explozivul” Galaxy Nota 7, device care a trebuit să fie interzis la bordul avioanelor din cauza problemelor de fabricație.

Pasagerii care au zburat în această dimineață cu Iberia de la Madrid la A Coruna au început să suspecteze că acestea ar face obiectul unei campanii de publicitate deoarece dispozitivul a fost ”împodobit” cu mesajul campaniei „Bun venit la bord, Galaxy Nota 8“. Potrivit presei spaniole, operatorul aerian și producătorul coreean au pregătit această campanie în detaliu preț de câteva săptămâni. După ce fiecare pasager și-a primit cadoul, comandantul avionului a intrat în cabină și le-a spus pasagerilor că ei au fost protagoniștii unei acțiuni de marketing foarte speciale.

Prețul unui smartphone Samsung Galaxy Note 8 la eMag este de 4899RON sau resigilat la 4449RON, click aici pentru ofertă.

Ai avut un zbor anulat sau întârziat?
SOLICITĂ ACUM DESPĂGUBIRI DE PÂNĂ LA 600 DE EURO!
AirHelp get compensation
Citește tot articolul

Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Suntem și pe…

Urmărește BoardingPass.ro pe Facebook     Urmărește BoardingPass.ro pe Instagram     Urmărește BoardingPass.ro pe Twitter     Urmărește BoardingPass.ro pe LinkedIn     Urmărește BoardingPass.ro pe RSS
Publicitate

Articole populare

Publicitate
Mergi sus