Urmărește-ne

Singapore Airlines va zbura din nou pe ruta Singapore – Newark – cel mai lung zbor din lume

  1. BoardingPass.ro
  2. Rute aeriene
  3. Singapore Airlines va zbura din nou pe ruta Singapore – Newark – cel mai lung zbor din lume

Rute aeriene

Singapore Airlines va zbura din nou pe ruta Singapore – Newark – cel mai lung zbor din lume

Operatorul Singapore Airlines, membru al Star Alliance, a anunțat oficial reluarea serviciului comercial dintre Singapore și New York.

Zborurile SQ21 și SQ22 vor avea o durată de 18 ore și 45 de minute și vor deveni astfel cele mai lungi zboruri comerciale non-stop din lume. Distanța dintre cele două aeroporturi este de peste 16700km.

Serviciul comercial dintre cele două orașe va fi reluat din 11 octombrie și va fi operat cu o frecvență de 3 zboruri pe săptămână (luni, joi, sâmbătă) cu aeronave Airbus A350-900ULR (Ultra Long Range), model pentru care Singapore Airlines este client de lansare.

Din 18 octombrie, odată cu livrarea celui de-al doilea A359ULR, din 7 comandate, Singapore Airlines va zbura zilnic pe această rută.

Aeronavele A359ULR care vor ajunge începând cu luna septembrie în flota operatorului din Singapore vor fi configurate în două clase de călătorie: 67 scaune în Business Class și 94 în Premium Economy.

Orarul de operare:
SQ22: Singapore (SIN) 23:55 – 06:00(+1) Newark (EWR);
SQ21: Newark (EWR) 10:45 – 17:30 Singapore (SIN).

Singapore Airlines a mai operat ruta Singapore – Newark până în 2013, când serviciul comercial a fost suspendat după ce aeronava folosită în acel moment, Airbus A340-500, a fost returnată la Airbus.

Operatorul are în prezent 21 de aeronave A350-900 în flota sa, cu încă 46 comandate, inclusiv șapte în variantă ULR. Primul A350-900ULR se va livra în septembrie. Toate cele șapte avioane în versiune ULR vor fi livrate până la sfârșitul anului.

Zboruri non-stop pe ruta Singapore – Los Angeles sunt planificate, de asemenea, cu A350-900ULR, însă detalii despre acestea vor fi anunțate la o dată ulterioară.

Ai avut un zbor anulat sau întârziat?
SOLICITĂ ACUM DESPĂGUBIRI DE PÂNĂ LA 600 DE EURO!
AirHelp get compensation
Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Suntem și pe…

Urmărește BoardingPass.ro pe Facebook     Urmărește BoardingPass.ro pe Instagram     Urmărește BoardingPass.ro pe Twitter     Urmărește BoardingPass.ro pe LinkedIn     Urmărește BoardingPass.ro pe RSS
Publicitate

Articole populare

Publicitate
Mergi sus