Urmărește-ne

TAROM anulează rutele Oradea – Barcelona, Oradea – Bergamo și București – Bergamo

  1. BoardingPass.ro
  2. Rute aeriene
  3. TAROM anulează rutele Oradea – Barcelona, Oradea – Bergamo și București – Bergamo
Foto: Richard Mircea George

Rute aeriene

TAROM anulează rutele Oradea – Barcelona, Oradea – Bergamo și București – Bergamo

Operatorul național anulează rutele Oradea – Barcelona, Oradea – Bergamo și București – Bergamo. Acestea au fost anunțate în urmă cu mai multe luni însă biletele au fost puse în vânzare abia în urmă cu câteva săptămâni.

Aeroportul din Oradea a publicat această informație în decursul zilei de joi pe pagina de Facebook.

Ruta Oradea – Barcelona era planificată să fie operată din 31 martie, iar zborurile din București și Oradea către Bergamo urmau să debuteze în 4 aprilie. Menționez că zborurile București – Bergamo erau planificate să fie operate cu escală la Oradea.

În ultimele săptămâni, împreună cu autoritățile județene și municipale, am inițiat numeroase acțiuni pentru promovarea primelor curse internaționale oferite de TAROM cu decolare din Oradea. Prețurile oferite pe ruta Oradea – Milano (Bergamo), respectiv Oradea – Barcelona (El Prat) sunt accesibile, putem spune chiar bune, având în vedere serviciile oferite. Cu toate acestea, din informațiile pe care le avem, vânzarea biletelor pe cele două rute a rămas cu mult sub nivelul așteptărilor, media biletelor vândute fiind în jur de 7 bilete/cursă.
În urma acestora, operatorul național a decis retragerea din orarul de vară a celor două curse. Redăm integral comunicarea primită de la compania TAROM:
Vă aducem la cunoștință decizia conducerii companiei Tarom de neîncepere a operării pe rutele Oradea – Milano (Bergamo) – Oradea și Oradea – Barcelona – Oradea în sezonul de vară 2019, conform notelor SG909/04 Feb 2019 și SG1747/25 Feb 2019.
Prin urmare, cursele RO411/2, Oradea – Milano (Bergamo) – Oradea și RO429/30, Oradea – Barcelona – Oradea vor fi retrase din toate sistemele în cel mai scut timp posibil.
Vă rugăm luați măsurile necesare.

Citește și  Chișinău - Cluj Napoca cu HiSky în 14 și 17 octombrie 2021 (actualizat)

Recent TAROM a mai anulat și alte rute, printre care se numără București – Baku, Sibiu – Stuttgart, Timișoara – Stuttgart, Timișoara – Chișinau și temporar București – Larnaca.

Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mergi sus