TAROM are un nou director general după ce George Barbu a demisionat

Foto: Gábor Horváth

Compania Națională TAROM are începând de marți după-amiază, 9 iunie, un nou director general, potrivit unui comunicat transmis de Ministerul Transporturilor.

George Barbu, care a preluat conducerea companiei aeriene naționale în ultimul trimestru al anului 2019, și-a înaintat marți demisia în cadrul unei ședinței Consiliului de Administrație.

Advertisements

În locul său a fost numit în funcția de director general interimar pe o perioadă de patru luni Mihăiţă Ursu, personaj care ocupă și rolul de vicepreședinte al Consiliului de Administrație al TAROM.

Mihăiță Ursu a fost numit în Consiliul de Administrație al companiei aeriene la finalul lunii martie 2020 iar, potrivit CV-ului său, înainte de această numire a ocupat mai mulți ani la rând funcții în departamentul de vânzări al mai multor companii care comercializează materiale de construcții.

De asemenea, din luna februarie a anului 2020 acesta ocupă un post de membru al Consiliului de Administrație al Poștei Române.

George Barbu a ocupat funcția de director general interimar al TAROM din luna octombrie a anului 2019 iar înainte de a se alătura TAROM a condus Scoala Superioară de Aviație Civilă.

CV-ul lui Mihăiță Ursu, actual CEO TAROM

Click pentru a viziona CV-ul lui Mihăiță Ursu (PDF)
Advertisements
Total
20
Shares
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
20
Share