TAROM nu va mai vinde bilete în clasa business pe zborurile interne din 1 octombrie

Foto: Richard Mircea George

În decursul zilei de vineri, 28 septembrie, operatorul național TAROM a transmis o informare agențiilor de turism partenere prin care le aduce la cunoștință faptul că de la 1 octombrie toate zborurile interne vor fi operate exclusiv în clasă economy.

Cel mai probabil cu această mutare TAROM dorește să crească capacitatea de transport pe aceste rute fără a fi nevoită să crească numărul de zboruri.

Advertisements

Odată cu eliminarea cabinei business, care pe avioanele ATR și A318 este separată de cea economy printr-o ”perdeluță” care îi permitea companiei să redimensioneze clasa business în funcție de cerere, TAROM va avea la dispoziție 120 de scaune pe avioanele A318, în prezent 14 în business class și 99 în economy, 48 de scaune pe ATR42 și 68 de scaune pe ATR72.

În acest moment pe zborurile interne operatorul mai zboară și cu aeronave Boeing 737-300 și Boeing 737-700 și ocazional B738 (YR-BGM și YR-BGL), avioane care au fotolii în clasa business nu scaune de clasă economy precum în ATR-uri și A318, așadar pe zborurile care ar fi operate cu acestea capacitatea de transport nu va crește, însă există posibilitatea ca aceste aeronave să nu mai fie folosite pe zborurile interne ci exclusiv pe cele externe.

Citește și  DHL a livrat un miliard de doze de vaccin anti-Covid 19 în peste 160 de țări

Rutele interne operate de TAROM:

Mesajul integral transmis de TAROM partenerilor:
Stimați parteneri,

Vă comunicăm că începând cu data de 1 Octombrie 2018 rutele interne operate de către TAROM vor fi configurate fully economy.

Totodată, începând cu data de 28 Octombrie 2018, dată de călătorie, grilele tarifare pe rutele interne vor include modificări ale nivelurilor.

Implementarea noilor tarife și condiții se va realiza cu vânzare începând cu data de 28 septembrie 2018.

Vă dorim spor la vânzări

Advertisements
Total
1
distribuiri
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
1
Share