Știri
Îmi place

TAROM va suspenda temporar din noiembrie zborurile către Dubai, Geneva, Nisa și Amman (UPDATE)

16 septembrie 2016
36396 Vizualizări
0 Comentarii
citire în 4 minute
TAROM va suspenda temporar din noiembrie zborurile către Dubai, Geneva, Nisa și Amman (UPDATE)

UPDATE 17 septembrie 2016, 12:20: Se pare că zborurile Nisa au reapărut în sistemul de rezervări, între timp am solicitat informații oficiale.

UPDATE 17 septembrie 2016, 11:00: Conform aceluiași forum, mai jos amintit, aflăm că zborurile de iarnă către Geneva, Nisa și Amman (Iordania) vor fi suspendate. În acest moment nu se mai pot rezerva zboruri către aceste destinații pentru zborurile care vor fi operate după luna noiembrie.

Ultimul zbor disponibil de la Amman către București este duminică, 30 octombrie, iar ultimul de la Geneva la București va avea loc în 28 octombrie, conform siteului operatorului.

Observăm în schimb că atât zborurile către Amman cât și cele către Geneva vor fi reluate din 28 martie 2017

De asemenea, în data de 27 octombrie 2016 va decola de la Nisa ultimul avion TAROM către București. Zborurile către această destinație vor fi reluate din 26 martie anul viitor.

Citește și  Primele fotografii cu primul Boeing 737-800NG TAROM

Deoarece putem să facem rezervări pentru o dată mai recentă, o posibilă problemă a sistemului de rezervări este scoasă din calcule, iar TAROM nu a venit cu precizări oficiale despre aceste zboruri.

O posibilă cauză a scoaterii acestor zboruri din programul de iarnă ar putea fi din cauza faptului că după scoaterea din serviciul comercial al celor doua Airbus-uri A310, operatorul nu va mai închiria alte aeronave, astfel va fi necesară restrângerea activității comerciale și alocarea aeronavelor către rutele profitabile.

O să actualizăm articolul îndată ce avem noi informații.
________________________________________________________________
Conform unor informații apărute pe forumul fly-ra.com, TAROM va suspenda zborurile către Dubai începând cu data de 5 noiembrie 2016. De asemenea zborurile RO67 și RO68 nu mai pot fi rezervate după această dată pe siteul TAROM.ro.

Ruta va fi operată din nou începând cu prima săptămână a lunii aprilie 2017, însă această mișcare făcută de operator este destul de ciudată din cauza faptului că acest zbor este scos din program chiar la început de high-season.

Citește și  Zboară din Roma către Sri Lanka cu numai 345 Euro

În acest moment, TAROM operează un zbor pe săptămână de la București la Dubai, în fiecare zi de sâmbătă. Programul de zbor pe ruta București – Dubai este următorul:
RO076: București (OTP) 05:10 – 10:35 Dubai (DXB)
RO068: Dubai (DXB) 11:40 – 17:20 București (OTP)

Zborul de la București la Dubai este unul dintre cele mai lungi zboruri operate de TAROM, are o durată de 5 ore și 20 de minute și este operat cu Boeing 737.

În cazul în care aveți planuri de vacanță în această iarnă, iar Dubai este destinația la care v-ați gândit, atunci va trebui să optați pentru un zbor efectuat de flydubai. Operatorul low-cost din Emiratele Arabe oferă zboruri zilnice către Dubai cu aeronave Boeing 737.

Ți-a plăcut acest articol? Arată-le și prietenilor tăi, sharing is caring!

Gabriel Bobon

Fondator al siteului BoardingPass.ro; Pasionat de internet, călătorii, aviația comercială, fotografie, fan Apple. A zburat cu cele mai mari avioane comerciale, Airbus A380 (Lufthansa), Boeing 747-8I (Lufthansa), Boeing 777 (Air France și Emirates), Boeing 787 (LATAM, Air France și LOT), Boeing 767 (Delta) și Airbus A350-900 (Finnair). Îi poți urmări istoricul zborurilor pe JetItUP.com.

675 postări
46 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *