Urmărește-ne

Toate zborurile comerciale din și spre Kuwait sunt suspendate

  1. BoardingPass.ro
  2. Știri
  3. Toate zborurile comerciale din și spre Kuwait sunt suspendate

Știri

Toate zborurile comerciale din și spre Kuwait sunt suspendate

Începând de vineri, 13 martie 2020, toate zborurile comerciale ale companiei Kuwait Airlways vor fi suspendate pe o perioadă nedeterminată.

👋🏻 BoardingPass.ro e pe LinkedIn, ne poți urmări și acolo.

Guvernul din Kuwait a luat această măsură în contextul pandemiei coronavirus. Kuwait Airways este prima companie din lume care va avea toate zborurile suspendate.

Zborurile internaționale spre aeroportul din Kuwait vor fi de asemenea restricționate, doar cetățenii acestui stat vor avea dreptul să zboare spre Kuwait.

Măsura va fi menținută pentru o perioadă nedeterminată. În Kuwait au fost semnalate 72 de cazuri de infecție cu coronavirus, iar în perioada 12 – 26 martie toate activitățile și serviciile sunt suspendate cu excepția celor vitale pentru societate.

Citește și  flyDubai va zbura din nou cu Boeing 737 MAX la București din iulie 2021

În ceea ce privește zborurile de pe aeroportul din Kuwait, doar cele cargo nu sunt afectate de această dispoziție. Kuwait devine prima țară din lume care se auto-izolează de restul lumii.

Aeroportul din Kuwait operează un număr de aproximativ 450 de zboruri pe zi, iar in 2019 a fost tranzitat de peste 15,5 milioane de pasageri.

Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mergi sus