Urmărește-ne

Zborurile dintre Europa spre SUA vor fi suspendate pentru 30 de zile

 1. BoardingPass.ro
 2. Știri
 3. Zborurile dintre Europa spre SUA vor fi suspendate pentru 30 de zile

Știri

Zborurile dintre Europa spre SUA vor fi suspendate pentru 30 de zile

Actualizare: zborurile nu vor fi suspendate, așa cum a declarat președintele american în cadrul conferinței de presă, ci autoritățile americane vor limita accesul cetățenilor străini în SUA dacă aceștia au vizitat statele din zona Schengen în ultimele 14 zile.

Cu toate acestea, din cauza numărului redus de pasageri cel mai probabil companiile aeriene vor anula foarte multe zboruri din Europa spre SUA.
___________
Președintele american Donald J. Trump a solicitat suspendarea zborurilor comerciale dintre Europa și Statele Unite ale Americii pentru o perioadă de 30 de zile.

👋🏻 BoardingPass.ro e pe LinkedIn, ne poți urmări și acolo.

Decizia a fost anunțată miercuri ca o măsură pentru a preveni răspândirea coronavirusului în SUA și va intra în vigoare vineri noapte.

Zborurile dintre SUA și Marea Britanie și cele cargo dintre Europa și Statele Unite nu vor fi afectate de această măsură.

Pe lângă acestea, cetățenii altor state care au vizitat zona Schengen în ultimele 14 zile nu vor putea intra în SUA, excepție fiind cetățenii americani și rudele acestora.

Citește și  Blue Air operează ruta București - Heathrow exclusiv cu Boeing 737 MAX

Anunțul făcut de președintele american vine la doar câteva ore după ce oficialii Organizației Mondiale a Sănătății au anunțat miercuri, într-o conferință de presă, că epidemia de coronavirus este declarată oficial pandemie.

Donald J. Trump a afirmat că Europa nu a luat măsuri de precauție și, prin urmare, a contribuit la apariția virusului în SUA.

Acesta este cel mai agresiv și cel mai cuprinzător efort de confruntare cu un virus străin din istoria modernă”, declară Trump. „Sunt încrezător că, luând în considerare și continuând să luăm aceste măsuri dure, vom reduce semnificativ amenințarea pentru cetățenii noștri și vom învinge în cele din urmă și în cel mai scurt timp acest virus,” adaugă acesta.

2 comentarii

2 comentarii

 1. Nadejda

  12 martie 2020 la 08:47

  Totuși nu prea înțeleg, dacă sunt din Rep.Moldova și am un zbor spre SUA pe 19 Martie, cum ar sta treaba? Nu aș avea permisiunea să trec hotarul Statelor Unite dacă tot se declara ca se suspendează intrarea in SUA?

  • Gabriel Bobon

   12 martie 2020 la 09:24

   Momentan sunt o grămadă de necunoscute, ia legătura cu compania aeriană

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mergi sus