Urmărește-ne

Turkish Airlines a câștigat pentru a șasea oară premiul de „Cea mai performantă companie aeriană din Europa”

  1. BoardingPass.ro
  2. Știri
  3. Turkish Airlines a câștigat pentru a șasea oară premiul de „Cea mai performantă companie aeriană din Europa”

Știri

Turkish Airlines a câștigat pentru a șasea oară premiul de „Cea mai performantă companie aeriană din Europa”

Turkish Airlines (THY), a fost aleasă „Cea mai bună companie aeriană din Europa” pentru a șasea oară. Președintele Turkish Airlines, İlker Aycı a declarat: „Este un premiu câștigat de aviația turcă”. 

Aycı a spus că cele mai mari premii au fost datorate pasagerilor locali ce au ales să zboare cu Turkish Airline, rezultând o creștere financiară pe măsură. Subliniind faptul că evoluțiile globale, regionale și locale au avut un impact negativ asupra pieței locale de pasageri ce s-a reflectat în bilanț, Aycı a spus: „Am închis acest 30 la sută pe plus cu pasagerii de tranzit. Am avut o creștere de 22 la sută a traficului de pasageri. Nu există posturi vacante pe avioanele noastre. ”

Acordarea acestui premiu vine la două săptămâni după ce aeroportul principal din Turcia, Aeroportul Internațional Atatürk din Istanbul, a fost lovit de un atac terorist. Aeroportul a fost deschis pentru traficul de zbor în termen de câteva ore de la atac. Cu toate acestea, el a adăugat că totul este acum din nou la normal și că în ceea ce privește măsurile de precauție și procedurile de siguranță, tot timpul acestea pot fi dezvoltate.

În acest timp, Aycı a examinat operațiunile efectuate în urma atacului terorist de la terminalul Aeroportului Internațional Atatürk. Aycı stat de vorbă cu pasagerii interni și internaționali la terminal și a făcut fotografii cu ei. El a vizitat, de asemenea, ghișeele și s-a întâlnit cu personalul Turkish Ground Services, firmă care a pierdut nouă angajați în timpul atacului.

Discutând cu reporterii pe Aeroportul Atatürk, Aycı a fost întrebat ce profit a înregistrat compania prin difuzarea reclamelor la EURO 2016. “Ne-am întors cu mult mai mult. Noi facem calcule foarte elaborate. Am devenit primul sponsor de aviație în 55 de ani de istorie UEFA.”

Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mergi sus