Urmărește-ne

Turkish Airlines va zbura zilnic între Istanbul și Chișinău cu 737 MAX

  1. BoardingPass.ro
  2. Rute aeriene
  3. Turkish Airlines va zbura zilnic între Istanbul și Chișinău cu 737 MAX
Foto: Oliver Hendrich

Rute aeriene

Turkish Airlines va zbura zilnic între Istanbul și Chișinău cu 737 MAX

Actualizare, 27 iunie: Turkish Airlines a înlocuit tipul de avion pe zborurile către Chișinău cu un mix de Boeinguri 737 și A320 în loc de Boeinguri 737 MAX.
_______________________
Operatorul turc, membru al Star Alliance, a reintrodus în sistemul de rezervări avioanele de tip 737 MAX, potrivit Airlineroute.

În acest moment acest tip de avion este reținut la sol din martie pe o perioadă nederminată însă Turkish Airlines a planificat zboruri cu Boeing 737 MAX începând cu sezonul de iarnă al acestui an. Sezonul de iarnă 2019/2020 debutează în 27 octombrie.

Odată cu aceste modificări, Turkish Airlines va opera unul din cele două zboruri zilnice spre Chișinău cu Boeing 737 MAX. Al doilea zbor zilnic, cel de seară, va fi operat cu un mix de avioane A320 și A321.

Pe lângă zborurile spre Chișinău, THY va mai zbura cu Boeing 737 MAX și spre destinații din Africa și Turcia și ocazional către orașe din Europa.

Rețineți că în acest moment nu se cunoaște cu exactitate data în care acest tip de avion va fi recertificat și va reintra în serviciul comercial, așadar aceste date din sistemele de rezerăvări pot suferi modificări.

Turkish Airlines a recepționat deja 12 avioane de tip 737 MAX 8 și MAX 9 iar alte 10 sunt deja asamblate și pregătite pentru a fi livrate.

Ai avut un zbor anulat sau întârziat?
SOLICITĂ ACUM DESPĂGUBIRI DE PÂNĂ LA 600 DE EURO!
AirHelp get compensation
Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Suntem și pe…

Urmărește BoardingPass.ro pe Facebook     Urmărește BoardingPass.ro pe Instagram     Urmărește BoardingPass.ro pe Twitter     Urmărește BoardingPass.ro pe LinkedIn     Urmărește BoardingPass.ro pe RSS
Publicitate

Articole populare

Publicitate
Mergi sus