Turkish Airlines va zbura zilnic între Istanbul și Chișinău cu 737 MAX

Actualizare, 27 iunie: Turkish Airlines a înlocuit tipul de avion pe zborurile către Chișinău cu un mix de Boeinguri 737 și A320 în loc de Boeinguri 737 MAX.
_______________________
Operatorul turc, membru al Star Alliance, a reintrodus în sistemul de rezervări avioanele de tip 737 MAX, potrivit Airlineroute.

În acest moment acest tip de avion este reținut la sol din martie pe o perioadă nederminată însă Turkish Airlines a planificat zboruri cu Boeing 737 MAX începând cu sezonul de iarnă al acestui an. Sezonul de iarnă 2019/2020 debutează în 27 octombrie.

Advertisements

Odată cu aceste modificări, Turkish Airlines va opera unul din cele două zboruri zilnice spre Chișinău cu Boeing 737 MAX. Al doilea zbor zilnic, cel de seară, va fi operat cu un mix de avioane A320 și A321.

Citește și  flyDubai va inaugura ruta Dubai - Cluj Napoca în noiembrie 2021

Pe lângă zborurile spre Chișinău, THY va mai zbura cu Boeing 737 MAX și spre destinații din Africa și Turcia și ocazional către orașe din Europa.

Rețineți că în acest moment nu se cunoaște cu exactitate data în care acest tip de avion va fi recertificat și va reintra în serviciul comercial, așadar aceste date din sistemele de rezerăvări pot suferi modificări.

Turkish Airlines a recepționat deja 12 avioane de tip 737 MAX 8 și MAX 9 iar alte 10 sunt deja asamblate și pregătite pentru a fi livrate.

Advertisements
Total
19
distribuiri
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
19
Share