Urmărește-ne

Un Airbus A330 Swiss va efectua stop tehnic vineri dimineață la București

  1. BoardingPass.ro
  2. Știri
  3. Un Airbus A330 Swiss va efectua stop tehnic vineri dimineață la București
Foto: Patrick Cardinal

Știri

Un Airbus A330 Swiss va efectua stop tehnic vineri dimineață la București

Vineri, 1 martie, un Airbus A330-300 înmatriculat HB-JHC al companiei Swiss International Airlines care va opera zborul LX147 Delhi – Zurich va ateriza la București în jurul orei 09:00.

Aeronava, programată să decoleze din capitala Indiei vineri dimineață la ora 02:05 (ora locală), va efectua un stop tehnic la Otopeni. Potrivit reprezentanților companiei, această escală tehnică este necesară pentru a schimba echipajul care va opera acest zbor.

Din cauza restricțiilor de zbor peste spațiul aerian pakistanez, durata zborului Delhi – Zurich va fi mai mare decât de obicei iar asta ce ar duce la depășirea timpului de serviciu maxim prevăzut pentru echipaj.

Piloții și însoțitorii de zbor care vor fi la bordul avionului care vine de la Delhi vor fi înlocuiți de un alt echipaj care va sosi în această seară la București de la Zurich. Decolarea din capitala noastră spre Zurich este programată pentru ora 10:15.

Citește și  Animawings vrea să zboare de pe patru aeroporturi românești spre Antalya

Vă reamintesc că spațiul aerian pakistanez a fost complet închis de miercuri dimineață până joi în jurul prânzului din cauza tensiunilor politice cu escalări de ordin militar dintre India și Pakistan. Miercuri cinci aeronave mari au aterizat la București pentru a realimenta, detalii aici.

Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mergi sus