Urmărește-ne

Airbus A380 al Malaysia Airlines lovit de turbulențe serioase

  1. BoardingPass.ro
  2. Știri
  3. Airbus A380 al Malaysia Airlines lovit de turbulențe serioase

Știri

Airbus A380 al Malaysia Airlines lovit de turbulențe serioase

După ce ieri vă anunțam că un zbor al companiei sud americane Avianca a fost lovit serios de turbulențe, iar 20 de pasageri și alți 8 membri ai echipajului au fost răniți, din păcate astazi continuăm cu o altă știre nu tocmai plăcută.

Zborul MH1 operat duminică de compania asiatică Malaysia Airlines pe ruta Londra (UK) – Kuala Lumpur (Malaezia) cu un Airbus A380, cel mai mare avion comercial, a fost lovit serios de turbulențe deasupra Golfului Bengal, Oceanul Indian, rănind mai mulți pasageri dar și persoane membre a echipajul de zbor.

La bordul aeronavei se aflau 378 de pasageri și membri ai echipajului. Operatorul malaezian a afirmat că semnalele luminoase care indică faptul că centurile de siguranță sunt obligatorii au fost pornite în timpul incidentului. Conform ziarului malaezian The Star, în jur de 34 de persoane au fost rănite.

Operatorul asiatic a confirmat că un „număr mic de pasageri și membri ai echipajului au fost tratați de un echipaj medical”. În continuare găsiți câteva poze făcute după acest incident la bordul aeronavei.

Malaysia Airlines este membru al alianței Oneworld, alături de Etihad Airways, British Airway dar nu numai.

Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mergi sus