Un supraviețuitor al accidentului aviatic din Dubai a câștigat la loterie un milion de dolari

Un cetățean din India a câștigat un milion de dolari la doar șase zile după ce a supraviețuit terifiantului accident aviatic din Dubai.

Mohammad Basheer Abdul Khadar se afla la bordul aeronavei Emirates, zborul EK521, care a luat foc după aterizare pe aeroportul din Dubai.

Advertisements

El a scăpat împreună cu toți cei 300 pasageri de la bord cu doar câteva minute înainte ca avionul să fie cuprins de flăcări în totalitate.

Se pare că acum cetățeanul în vârstă de 62 de ani a câștigat echivalentul a un milion de dolari după ce a cumpărat un bilet de loterie câștigător.

Khadar, care lucrează ca dealer auto în Dubai, a cumpărat biletul înainte de a merge într-o vacanță cu familia la Thiruvananthapuram, statul Kerala din India.

La întoarcerea din excursie s-a întâmplat accidentul pe aeroportul din Dubai. Incredibil, toți cei aflați la bord, inclusiv 24 de britanici și șase americani, au scăpat ca prin minune înainte ca aerpnava Boeing 777 să fie complet cuprinsă de flăcări.

Potrivit publicației Gulf News, Khadar și-a revendicat câștigul marți, cu numărul biletului norocos 0845, care a fost extras la Dubai Duty-Free Millennium Millionaire, locație aflată în terminalul aeroportului.

El a declarat pentru Gulf News: „Am lucrat în Dubai timp de 37 de ani și am simțit întotdeauna că acest loc este țara mea. Eu trăiesc o viață simplă, iar acum că se apropie timpul să mă pensionez, simt că Dumnezeu mi-a dat o a doua viață atunci când am supraviețuit prăbușirii avionului și m-a binecuvântat cu acești bani după toate aceste întâmplări”.

A fost biletul cu numărul 17 cumpărat de către acesta de-a lungul anilor și s-a întâmplat să fie cel norocos exact cu patru luni înainte de pensionarea sa.

Acum, el intenționează să se retragă în țara sa și dorește să-i ajute pe cei mai puțin norocoși ca el cu ajutorul câștigurilor sale.

Advertisements
Total
0
distribuiri
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
0
Share