Un zbor Ryanair a aterizat de urgență în Pisa după ce doi pasageri s-au luat la bătaie (VIDEO)

Pasagerii care zburau cu Ryanair joi, 3 Noiembrie, de la Bruxelles la Malta a avut parte de un zbor neplăcut după ce o încăierare violentă a izbucnit la peste 10000m altitudine, forțând pilotul să facă o aterizare de urgență în Pisa (Italia).

în filmarea de mai jos puteți oberva haosul creat la bordul avionul, haos în urma căreia o stewardesă a fost lovită cu o palmă peste față.

Advertisements

Imaginile au fost filmate de Tommy Engere, care s-a descris bătăușii ca fiind “ca țiganii”. El a spus că “totul a început când o femeie în vârstă s-a mutat de locul ei și mi-a spus că ar fi lovit-o în cap, apoi o luptă uriașă a izbucnit atunci când doi bărbați belgieni au încercat să intervină. Au început să îi atace pe toți pasagerii din jurul lor și unul dintre bărbați chiar și pălmuit o stewardesă în față.”

Videoclipul prezintă un haos de nedescris la bordul aeronavei, oamenii se lovesc cu pumnii reciproc în spațiul îngust din cabina avionului. Pasagerii pot fi auziți țipând și îndemnându-i pe oameni să se oprească.

“Erau scăpați de sub control, ca și cum aceștia ar fi consumat băuturi alcoolice sau droguri, iar echipajului de cabină a procedat bine pentru a aduce situația sub control”, a spus Engere. “Erau est-europeni – un fel de țigani – dar au vorbit un pic de franceză, de asemenea, și au fost incredibil de agresiv.”

În același video putem să îl auzim pe căpitanul aeronavei afirmând că bătaia este “complet inacceptabilă”, înainte de a anunța aterizarea neplanificată la Pisa.

Advertisements
Total
0
distribuiri
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
0
Share