Varșovia – Beijing cu Air China din 21 septembrie, concurență pentru LOT Polish Airlines și flexibilitate pentru pasageri

Portalul de știri polonez pasazer.com confirmă zvonurile pe care le-au publicat în luna iulie a acestui an.

Conform siteului polonez, Air China va opera zboruri din Beijing către capitala Poloniei din 21 septembrie. În acest moment această rută este servită cu o frecvență de trei zboruri pe săptămână (duminică, marți și joi) cu Boeing 787-8 Dreamliner de operatorul polonez LOT. Air China va opera zboruri pe ruta Beijing – Varșovia cu aeronave Airbus A330-200 și vor avea o frecvență de patru zboruri pe săptămână (luni, miercuri, vineri și sâmbătă).

Advertisements

După începerea operațiunilor anunțate de presa polonă, Varșovia va fi legată de Beijing zilnic, zborurile fiind operate de cele două companii membre a alianței Star Alliance.

În acest moment, zborurile nu sunt încărcate în sistemul de rezervări a Air China, însă programul acestora va fi următorul:
Beijing (PEK) 02:30 – 06:30 Varșovia (WAW)
Varșovia (WAW) 14:10 – 04:30 (a doua zi) Beijing (PEK)

Durata acestui zbor va fi de aproximativ 9 ore și 30 de minute. Operatorul chinez deține 30 de aeronave Airbus A330-200, toate aceste aeronave configurate în două clase. 26 dintre ele oferă 237 de locuri din care 30 sunt în Business Class și 207 în Economy. Alte 4 aeronave de acest tip oferă un total de 283 de locuri, 12 dintre ele fiind în Business Class și 271 în Economy.

Advertisements
Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
0
Share