Vietnam Airlines, VietJet și Jetstar Pacific achiziționează aeronave Airbus

Vietman Airlines semnează un Memorandum pentru încă 10 A350 XWB
Compania va opera pe cele mai noi aeronave widebody din lume, pe curse fără escală către Statele Unite.

Vietman Airlines a semnat un Memorandum de Înţelegere (MOU) cu Airbus pentru încă 10 aeronave A350-900. Aeronava va fi folosită de către companie pentru zborurile fără întrerupere (fără escală) către Statele Unite ale Americii, iar prima cursă va fi cea dintre oraşul Ho Chi Minth şi Los Angeles.
Vietman Airlines a devenit anul trecut prima companie din Estul Asiei şi a doua din lume care operează zboruri pe A350 XWB. Transportatorul aerian are patru aeronave în serviciu, iar alte 10 urmează a fi livrate în viitor. Cele 10 aparate de zbor suplimentare – antamate prin MOU – vor ajuta Vietman Airlines să opereze zboruri fără escală către Coasta de Vest a Statelor Unite şi să transporte 305 pasageri într-o aeronavă de primă clasă.

Advertisements

A321neo_Vietjet_

Vietjet îşi extinde flota cu o nouă comandă de 20 de aeronave A321
Transportatorul a finalizat, de asemenea, un acord pentru instituirea unui nou centru de formare.

Compania vietnameză Vietjet a plasat o comandă fermă la Airbus pentru 20 de aeronave A321 cu un singur culoar pentru a veni în întâmpinarea cererii pentru zborurile interne şi regionale ale reţelei. Contractul de cumpărare, ce acoperă 10 aeronave A321ceo şi 10 A321neo, a fost semnat astăzi, la Hanoi, de către Preşedintele şi CEO-ul Vietjet, Nguzen Thi Phuong Thao şi Fabrice Bregier, preşedintele şi CEO Airbus.
În plus, faţă de noua comandă, Vietjet şi Airbus au finalizat un acord de furnizare de servicii a producătorului la sediul companiei aeriene din oraşul Ho Chi Minh pentru un program de training pentru personalul echipajului de comandă şi a personalului de mentenanţă.

A320_Jetstar_Pacific_

Jetstar Pacific a finalizat o comandă directă cu Airbus
Compania a semnat pentru 10 A320ceo ca parte a extinderii reţelei sale de rute.

Linia aeriană vietnamenză Jetstar Pacific a finalizat un acord de achiziţie cu Airbus pentru 10 aeronave A320ceo. Contractul semnat astăzi la Hanoi de către Le Hong Ha, Chief Executive Officer Jetstar Pacific şi Fabrice Bregier, Preşedinte şi CEO Airbus reprezintă următorul pas după semnarea Memorandumul de Întelegere, la începutul acestui an.
Jetstar Pacific îşi are sediul în oraşul Ho Chi Minh City şi este un joint venture dintre Vietnam Airlines (70%) şi Qantas Group (30%). Comanda companiei reprezintă si prima achiziţie directă către Airbus. Aeronava se va alătura flotei deja existente de 12 aparate de zbor A320, închiriate de către companie pentru zborurile interne şi regionale.

Advertisements
Total
0
distribuiri
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
0
Share