Wizz Air a transportat 3.000.000 de pasageri din și către Timișoara

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est şi cel mai mai transportator aerian din România după numărul de locuri, a atins ieri, 14 iunie 2016, un nou record – trei milioane de pasageri transportați din și către Aeroportul Internaţional din Timișoara. Wizz Air a început să opereze zboruri în acest oraş în octombrie 2008, iar în februarie 2009 a urmat deschiderea bazei și alocarea unei aeronave Airbus A320.

În noiembrie 2014, Wizz Air a adăugat o a doua aeronavă Airbus A320 bazei sale din Timişoara si oferă în prezent cincisprezece rute spre șapte țări. Anul trecut Wizz Air a transportat peste 590.000 de pasageri pe rutele sale din/ către Timişoara, ceea ce facilitează crearea a mai mult de 400 de locuri de muncă în industriile conexe din regiune.

Advertisements

Pasagerul Wizz Air cu numărul trei milioane din Timișoara, Dl. Claudiu Adrian Bodeştean a zburat marți, de la Timișoara la Londra Luton pentru un city break în capitala Marii Britanii. În timpul check-in-ului, pasagerul a fost întâmpinat de către un tânăr jucător de fotbal în uniformă Wizz Air care „l-a sancţionat” cu un cartonaş roz pe care era scrisă vestea cea bună. Bucuros și emoționat, pasagerul norocos a declarat: „Obişnuiesc să călătoresc frecvent cu WIZZ, împreună cu soţia şi copiii. Nu mă așteptam să fiu atât de norocos și să fiu “sancţionat” cu cartonaşul roz. Aștept cu nerăbdare următoarea călătorie WIZZ!”

Devenită cea mai mare companie aeriană din România, Wizz Air va mări flota internă la 20 de aeronave până la sfârșitul anului 2016 și va opera de pe nouă aeroporturi, dintre care șapte sunt baze deservite de flota tânără Wizz Air. Compania Wizz Air are în prezent peste 600 de angajați direcţi, iar în acest an sprijină existența a 3.300 de locuri de muncă în industriile conexe, pe întreg teritoriul României.

Cu această ocazie, Tamara Vallois, Director de Comunicare al Wizz Air a declarat: “Astăzi ne-am dorit să le mulțumim atât pasagerilor fideli, cât și noilor pasageri WIZZ din Timișoara pentru cele trei milioane de oportunități de a zbura împreună. Călătoriile la bordul aeronavelor noastre sunt cunoscute pentru cele mai mici prețuri și pentru serviciile excepționale de la bord. Cele 3 milioane de pasageri transportaţi de noi în ultimii şapte ani şi jumătate reprezintă de zece ori populaţia oraşului Timişoara. Poziţia de lideri pe piața aeriană din România ne determină să ne păstrăm angajamentul de a oferi în continuare cea mai mare conectivitate între România și restul Europei, promovând dezvoltarea economică în întreaga țară. Suntem recunoscători să fim compania aeriană aleasă de către consumatorii noștri din Vestul României și așteptăm cu nerăbdare alte noi evenimente remarcabile “.

Advertisements
Total
0
distribuiri
2 comentarii
  1. De c’è nu mai zboara Wizz de la torino Sau Cuno ??
    De c’è nu se face un sondaggio sa intrebati lumea o parere
    Eu zbor Cu Wizz de ani de Zile Dar M-am saturat de transportul c’è il Fac pana sa ajung la aeroportul Din Milano Bergamo Sau inainte la Roma trebuia
    Zbor la cunoe Sau torino

    1. Buna, probabil ruta nu a fost profitabila si din aceasta cauza a fost anulata, daca se va redeschide aceasta ruta cu siguranta vom anunta, urmareste-ne!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
0
Share