Wizz Air anulează trei rute de la Cluj Napoca și București (actualizat)

Airbus A320 Wizz Air / Foto: Paul Buchroeder

Actualizare, 29 ianuarie: Pe lângă cele trei rute despre care scriam în articolul inițial, Wizz Air mai renunță în sezonul de vară și la următoarele rute:
– Cluj Napoca – Atena;
– Cluj Napoca – Koln;
– București – Memmingen.
___________
În sezonul de vară a anului 2020 compania low-cost Wizz Air anulează două rute pe care le operează de la Cluj Napoca și una de la București.

Wizz Air a operat în vara anului trecut zboruri între Cluj Napoca și Dubai și în lunile aride însă în vara acestui an compania low-cost va renunța temporar la aceste zboruri.

Ruta Cluj Napoca – Dubai va fi suspendată din 11 iunie până în 17 septembrie 2020. În prezent aceasta este operată cu o frecvență de un zbor pe săptămână, în zilele de sâmbătă.

👋🏻 BoardingPass.ro e pe LinkedIn, ne poți urmări și acolo.

A doua rută care va fi anulată este Cluj Napoca – Malta. Ruta este operată în prezent odată pe săptămână însă din 27 martie zborurile spre Malta vor fi suspendate. În 2019 Wizz Air a zburat între cele două orașe pe toată perioada anului.

Pe lângă cele două rute din Cluj Napoca, Wizz Air va mai suspenda la finalul lunii martie și cele două zboruri săptămânale operate din București spre Hanovra.

Potrivit datelor din sistemul de rezervări, doar zborurile dintre Cluj Napoca și Dubai vor fi reluate în timp ce celelalte două rute vor fi suspendate cel puțin până la finalul lunii octombrie.⚠️ Acest articol este proprietatea Aviation Geek SRL (www.boardingpass.ro) și este protejat de Legea dreptului de autor și drepturilor conexe (8/1996). În lipsa unui acord scris din partea Aviation Geek SRL, preluarea informațiilor din acest articol se poate face, potrivit reglementarilor în vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere și precizarea sursei cu link activ! Încălcarea acestor prevederi va fi supusă procedurilor pentru intrarea în legalitate și recuperarea daunelor.Total
49
distribuiri
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
49
Share