Urmărește-ne

Wizz Air anulează trei rute de la Cluj Napoca și București (actualizat)

  1. BoardingPass.ro
  2. Rute aeriene
  3. Wizz Air anulează trei rute de la Cluj Napoca și București (actualizat)
Foto: Paul Buchroeder | Sursă: Airliners.net

Rute aeriene

Wizz Air anulează trei rute de la Cluj Napoca și București (actualizat)

Actualizare, 29 ianuarie: Pe lângă cele trei rute despre care scriam în articolul inițial, Wizz Air mai renunță în sezonul de vară și la următoarele rute:
– Cluj Napoca – Atena;
– Cluj Napoca – Koln;
– București – Memmingen.
___________
În sezonul de vară a anului 2020 compania low-cost Wizz Air anulează două rute pe care le operează de la Cluj Napoca și una de la București.

Wizz Air a operat în vara anului trecut zboruri între Cluj Napoca și Dubai și în lunile aride însă în vara acestui an compania low-cost va renunța temporar la aceste zboruri.

Ruta Cluj Napoca – Dubai va fi suspendată din 11 iunie până în 17 septembrie 2020. În prezent aceasta este operată cu o frecvență de un zbor pe săptămână, în zilele de sâmbătă.

Citește și  TAROM scoate la vânzare 14 avioane dintre cele 29 pe care le deține

👋🏻 BoardingPass.ro e pe LinkedIn, ne poți urmări și acolo.

A doua rută care va fi anulată este Cluj Napoca – Malta. Ruta este operată în prezent odată pe săptămână însă din 27 martie zborurile spre Malta vor fi suspendate. În 2019 Wizz Air a zburat între cele două orașe pe toată perioada anului.

Pe lângă cele două rute din Cluj Napoca, Wizz Air va mai suspenda la finalul lunii martie și cele două zboruri săptămânale operate din București spre Hanovra.

Potrivit datelor din sistemul de rezervări, doar zborurile dintre Cluj Napoca și Dubai vor fi reluate în timp ce celelalte două rute vor fi suspendate cel puțin până la finalul lunii octombrie.

Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mergi sus