Wizz Air se pregătește să lanseze zboruri spre India în 2021

Oficialii companiei low-cost au purtat discuții cu autoritățile din India referitor la lansarea unor rute din Europa spre nordul și vestul sub-continentului indian în 2021.

Informația apare într-un mesaj publicat pe Twitter chiar de Autoritatea Aeroporturilor din India direct de la evenimentul World Routes 2019 care are loc zilele acestea în Adelaide, Australia.

Advertisements

La acest eveniment, unul dintre cele mai importante din aviația comercială, se întâlnesc oficiali din industrie din întreaga lume și discută posibile cooperări, similară celei care fac subiectul acestei știri.

Wizz Air, cu sediul în Ungaria, este gata să achiziționeze A320XLR (n.r. A321XLR) pentru extinderea serviciilor lor. Ei au avut o întâlnire cu #AAI (n.r. Autoritatea Aeroporturilor din India) și și-au exprimat interesul să se conecteze cu orașe indiene până în 2021. La început au fost propuse conexiuni cu aeroporturile din India de Vest și de Nord.

Rămâne de văzut dacă Wizz Air va face totuși această mutare până în 2021 deoarece Airbusurile A321XLR comandate de operator în această vară vor fi livrate abia începând cu anul 2023.

Advertisements
Total
47
distribuiri
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
47
Share