Wizzair ne transmite o actualizare cu privire la zborul Larnaca – București întârziat din cauza problemelor tehnice

În această seară jurul orei 19:00 am publicat o informație primită de la un pasager care se afla la bordul avionului Airbus A321 (HA-LXC) care urma să efectueze zborul Wizzair W63252 Larnaca – București prin care ne anunța că avionul s-a întors la poarta de îmbarcare din cauza unor senzori care indicau probleme tehnice la motorul 2.

La mai bine de 20 de minute de la întoarcere la poziția de parcare, pasagerii au fost debarcați din avion. O echipă tehnică urma să verifice aeronava. Între timp acestora le-a fost oferit un voucher de 3.5EUR pentru a-și achiziționa hrană sau băuturi.

Advertisements

Avionul Airbus A321 este programat să decoleze de la Larnaca la ora 22:40 și are o estimare de aterizare la București la ora 00:35. Din informațiile primite de la fața locului, câteva zeci de pasageri au renunțat la zbor.

Din cauza faptului că presa tabloidă a preluat de pe BoardingPass.ro această știre și a dramatizat-o în cel mai jalnic mod, reprezentanții Wizzair au transmis actualizarea pe care o puteți citi mai jos.

Zborul Wizz Air W6 3252 de la Larnaca la Bucuresti din 2 martie s-a intors la pozitie inainte de plecare ca o masura de precautie din cauza unui semn de posibila defectiune tehnica. In acest moment, aeronava este inspectata tehnic iar pasagerii au fost debarcati si li se ofera vouchere de alimente in conformitate cu politica Wizz Air si reglementarilor in vigoare. Echipa de la sol face eforturi pentru a se asigura ca, pana la finalizarea verificarilor, cand aeronava va putea decola, intarzierea si impactul asupra pasagerilor sa fie minime. Wizz Air isi cere scuze pentru inconvenientele cauzate, dar siguranta pasagerilor si a echipajului este prioritatea numarul unul a companiei.

Advertisements
Total
0
distribuiri
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
0
Share