Urmărește-ne

Wizzair renunță la ruta București – Cluj Napoca din luna noiembrie

  1. BoardingPass.ro
  2. Rute aeriene
  3. Wizzair renunță la ruta București – Cluj Napoca din luna noiembrie
Foto: Dutchairplaneshooter

Rute aeriene

Wizzair renunță la ruta București – Cluj Napoca din luna noiembrie

Actualizare 4 Septembrie ora 18:15: ca urmare a solicitării transmise către operatorul, Wizzair confirmă pentru BoardingPass suspendarea rutei Cluj Napoca – București din 26 octombrie.

“Ca o practică normală în industria aviatică, frecvențele de zbor se modifică în funcţie de sezon şi de performanţa rutelor. Wizz Air monitorizează în mod constant performanța rutelor sale pentru a permite celor mai populare servicii să aibă cele mai mici prețuri posibile. Cursa internă Wizz Air de la București la Cluj- Napoca va fi întreruptă după data de 26 octombrie 2018, deoarece nu a funcționat potrivit așteptărilor noastre și, prin urmare, rețeaua WIZZ din România trebuie optimizată.

Capacitatea suplimentară va fi alocată altor rute în perioada următoare, deoarece evaluăm mereu noi oportunități care pot răspunde cel mai bine nevoilor clienților noștri.

Pasagerii cu rezervări afectate de această schimbare sunt informaţi şi li se oferă posibilitatea reprogramării gratuite pe zboruri alternative WIZZ, rambursarea integrală a biletului plătit sau li se oferă 120% credit din rezervarea originală în contul WIZZ.”

Din cele observate, și ruta București – Kutaisi (Georgia) care a fost inaugurată vara aceasta dispare din orarul de iarnă. Se pare că operatorul lowcost suspendă o rută internă operată în Bulgaria, fiind vorba de Sofia – Varna.
___________
Odată cu debutul orarului de iarnă 2018/2019 operatorul low-cost Wizzair se pare că renunță la zborurile operate pe ruta București – Cluj Napoca și retur.

Serviciul comercial de pe această rută este în acest moment operat cu o frecvență de opt zboruri pe săptămână cu aeronave Airbus A320. În zilele de vineri și duminică Wizzair zboară de două ori pe zi, iar sâmbăta nu operează niciun zbor. Ultimul zbor operat de Wizzair între București și Cluj Napoca va avea loc în 26 octombrie.

Este probabil că Wizz renunță la această rută din motive comerciale, dacă ne uităm la prețurile biletelor, însă am solicitat un punct de vedere al companiei cu privire la această decizie și vom reveni cu o actualizare.

Ruta aceasta este operată de Blue Air, 14 zboruri pe săptămână, și TAROM cu 32 de zboruri pe săptămână.

Sursă: fly-ra.com

1 comentariu

1 comentariu

  1. Pingback: Wizzair renunță la ruta București – Cluj Napoca din noiembrie | www.actualdecluj.ro

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mergi sus