Urmărește-ne

Wizzair se extinde și în Moldova, bază nouă, mărire frecvențe și alte două noi rute

  1. BoardingPass.ro
  2. Rute aeriene
  3. Wizzair se extinde și în Moldova, bază nouă, mărire frecvențe și alte două noi rute

Rute aeriene

Wizzair se extinde și în Moldova, bază nouă, mărire frecvențe și alte două noi rute

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est şi cel mai mare transportator aerian din România a anunțat astăzi lansarea bazei operaționale la Aeroportul Internațional Chișinău, cu o nouă aeronavă A320, și adăugarea a două noi rute spre Europa, din martie 2017. Wizz Air va lansa două curse, operate de două ori pe săptămână, spre Berlin Schönefeld și Barcelona. Cu aceste noi destinații, rețeaua Wizz Air din Moldova ajunge la șapte rute spre patru țări. Tarifele încep de la 29,99 EUR pe segment.

WIZZ a început să opereze de la Chișinău în septembrie și a dezvoltat rețeaua de rute cu tarife scăzute din Moldova, oferind mai multe oportunități de transport aerian accesibil. Cu peste 350.000 de locuri la vânzare în 2017, în creștere cu 41% față de anul curent, Chișinău devine a 26-a bază Wizz Air, iar Moldova devine a 14-a țară cu bază WIZZ.

Noua bază de la Chișinău reprezintă o investiție de 98 milioane de dolari din partea Wizz Air, iar compania va angaja 36 de persoane din Chișinău, care vor activa ca echipaj pentru noua aeronavă. Selecția viitorilor membri de echipaj a început deja, iar compania va organiza zile speciale de recrutare pentru cei interesați de o carieră la înălțime în cadrul WIZZ. Evenimentul Open Days WIZZ va avea loc pe 25 și 26 octombrie 2016 de la ora 9:00, la Hotel Jumbo (Bulevardul Decebal 23/4), în timp ce Pilot Open Day este programat pentru 29 octombrie, de la ora 9:00, în același local. Toți aplicanții sunt rugați să fie punctuali și să vină cu un CV în engleză, 2 fotografii (din față și profil) și orice referințe relevante. Mai multe detalii despre profesia și oportunitățile de Cabin Crew pot fi obținute de aici.

Totodată, noua bază va contribui la economia locală, facilitând locuri de muncă indirecte la aeroport, în transporturi, turism și industria hotelieră. În ansamblu, în Moldova, operațiunile Wizz Air vor susține mai mult de 100*** de locuri de muncă în domeniile conexe.

Biletele pentru noile rute sunt deja la vânzare și pot fi rezervate pe wizzair.com la tarife începând de la 29,99 EUR/segment.

Cele două noi rute de la Chișinău:
zbor-kiv

Frecvențe mărite pentru rutele deja operaționale:
frecv-kiv

George Michalopoulos, Chief Commercial Officer Wizz Air, a declarat astăzi la o conferință de presă în Chișinău: „Wizz Air a fost prezent în Moldova de mai bine de 3 ani, iar azi suntem încântați să anunțăm alocarea unei aeronave la Chișinău din martie 2017. Investiția noastră va contribui la economia locală și, totodată, va crea mai multe locuri de muncă, atât la Wizz Air, cât și în cadrul partenerilor noștri locali. În paralel, ne va permite să lansăm mai multe rute cu tarife scăzute în Moldova. Suntem nerăbdători să întâmpinăm la bord pasagerii din Chișinău, precum și vizitatorii din Moldova, care se pot bucura de serviciile noastre remarcabile și de tarife scăzute pe cele șapte rute spre patru țări.”

Ai avut un zbor anulat sau întârziat?
SOLICITĂ ACUM DESPĂGUBIRI DE PÂNĂ LA 600 DE EURO!
AirHelp get compensation
Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Suntem și pe…

Urmărește BoardingPass.ro pe Facebook     Urmărește BoardingPass.ro pe Instagram     Urmărește BoardingPass.ro pe Twitter     Urmărește BoardingPass.ro pe LinkedIn     Urmărește BoardingPass.ro pe RSS
Publicitate

Articole populare

Publicitate
Mergi sus