Incidente aviatice
1

Zborul Qatar Airways de la Washington DC către Doha a aterizat de urgență pe o insulă portugheză din Oceanul Atlantic din cauza turbulențelor (FOTO)

4 decembrie 2016
14771 Vizualizări
0 Comentarii
citire în 2 minute
Zborul Qatar Airways de la Washington DC către Doha a aterizat de urgență pe o insulă portugheză din Oceanul Atlantic din cauza turbulențelor (FOTO)

În urmă cu aproximativ patru ore, zborul Qatar Airways QR708 care zbura de la Washington DC către Doha a aterizat de urgență pe insula Terceira care aparține Portugaliei.

Azad Essa, jurnalist la Al Jazeera a postat pe contul său de Twitter informații și fotografii de la fața locului. Jurnalistul afirmă că este vorba de mai mulți răniți care sângerează, unul dintre ei fiind transportat de urgență la spital, în urma unor turbulențe serioase.

qr708

Conform aceleiași surse, Qatar Airways va trimite o altă aeronavă de la Doha care va prelua pasagerii, însă nu se știe dacă Boeing-ul 777-300ER, înmatriculat A7-BAN, a suferit avarii. Până atunci, pasagerilor americani li s-a permis să meargă la hotel, în timp ce pasagerii de alte naționalități trebuie să aștepte să primească viză. Întârzierea va fi de peste 12 ore.

Un copil libanez de numai 3 ani a zburat de pe scaunul său…

Fotografii cu aeronava pe aeroportul din Terceira

În fotografia din dreapta, pasagerii care nu au nevoie de viză sunt îndrumați către un hotel, în timp ce alți pasageri de alte naționalități sunt nevoiți să aștepte viza.

Ți-a plăcut acest articol? Arată-le și prietenilor tăi, sharing is caring!

Citește și  Boeingul 767 cu care LOT va zbura, temporar, din 30 Aprilie către Newark a ajuns la Varșovia

Gabriel Bobon

Fondator al siteului BoardingPass.ro; Pasionat de internet, călătorii, aviația comercială, fotografie, fan Apple. A zburat cu cele mai mari avioane comerciale, Airbus A380 (Lufthansa), Boeing 747-8I (Lufthansa), Boeing 777 (Air France și Emirates), Boeing 787 (LATAM, Air France și LOT), Boeing 767 (Delta) și Airbus A350-900 (Finnair). Îi poți urmări istoricul zborurilor pe JetItUP.com.

675 postări
46 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *