Urmărește-ne

Zborul Wizz Air Oslo – București a aterizat la Oslo din cauza unei probleme tehnice

  1. BoardingPass.ro
  2. Incidente aviatice
  3. Zborul Wizz Air Oslo – București a aterizat la Oslo din cauza unei probleme tehnice
Foto: Geir Skogstrom

Incidente aviatice

Zborul Wizz Air Oslo – București a aterizat la Oslo din cauza unei probleme tehnice

Un Airbus A320 Wizz Air care a decolat în această dimineață de pe aeroportul Sandefjord Torp din Norvegia a revenit pe aeroportul de plecare din cauza unei probleme tehnice.

👋🏻 BoardingPass.ro e pe LinkedIn, ne poți urmări și acolo.

Avionul efectua zborul Wizz Air W63216 Sandefjord Torp – București însă la scurt timp după decolare piloții au luat decizia de a ateriza pe aeroportul din sud-estul capitalei Norvegiei.

Potrivit unui pasager aflat la bordul Airbusului A320, echipajul i-a informat că trenul de aterizare nu a putut fi retras după decolare și ar urma să zboare spre Viena iar ulterior să schimbe avionul în capitala Austriei.

Avionul a decolat la ora locală 9:31 și a aterizat pe aeroportul de plecare 30 de minute mai târziu. Cu toate acestea, pasagerii zborului se află și la această oră în avion.

Aceeași sursă menționează că Wizz Air nu a asigurat gratuit apă și hrană pasagerilor însă echipajul de la bord le-a vândut snacksuri și băuturi.

Pasagerii acestui zbor sunt eligibili pentru a obține compensații în valoare de 400EUR. Pot face o solicitare pe siteul Wizz Air sau pe www.Compensații.ro.

Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mergi sus