Urmărește-ne

Zboruri speciale deasupra Vienei de Anul Nou cu Austrian Airlines

  1. BoardingPass.ro
  2. Știri
  3. Zboruri speciale deasupra Vienei de Anul Nou cu Austrian Airlines

Știri

Zboruri speciale deasupra Vienei de Anul Nou cu Austrian Airlines

Austrian Airlines anunță o ofertă specială disponibilă pentru toată lumea cu ocazia Anului Nou. În cazul în care v-ați săturat să petreceți trecerea dintre ani în același fel, acum puteți opta pentru ceva mai puțin obișnuit.

Pentru a opta oară, pasagerii pot rezerva un bilet pentru unul din zborurile speciale de Anul Nou organizate de operatorul austriac, unde două aeronave Embraer vor face turul capitalei din Austria.

Programul zborurilor:
Zborurile speciale OS2016 și OS2017 vor decola în 31 Decembrie 2016 la ora 22:50 și 22:55 de pe aeroportul din Viena. Aeronavele for ateriza în noul an, la data de 1 Ianuarie 2017 la ora 00:30 și 00:35. Astfel, pasagerii vor avea timp să sărbătorească Anul Nou și pe pământ, alături de cei dragi până dimineața devreme.

Prețurile biletelor încep de la 129EUR (include toate taxele), pentru această sumă primind un scaun la culoar. myAustrian Holidays oferă și scaune la fereastră, însă prețul acestora este puțin mai ridicat, și anume 149EUR/persoană, însă astfel veți putea admira focurile de artificii de la înălțime. Locurile nu pot fi selectate, însă vor fi atribuite automat în momentul rezervării biletelor.

În cazul în care sunteți interesați să petreceți trecerea dintre ani în acest mod inedit, vă aducem la cunoștință că biletele de avion pentru aceste zboruri pot fi rezervate doar telefonic, apelând myAustrian Holiday la numărul de telefon +43 5 176 676 700.

În videoul de mai jos puteți vedea cum arată această experiență, a fost filmat anul trecut 🙂

Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mergi sus