Urmărește-ne

Zborurile către UK, Spania, Olanda, Belgia, Turcia rămân suspendate

  1. BoardingPass.ro
  2. Știri
  3. Zborurile către UK, Spania, Olanda, Belgia, Turcia rămân suspendate

Știri

Zborurile către UK, Spania, Olanda, Belgia, Turcia rămân suspendate

Zborurile comerciale regulate dintre România și alte opt țări și teritorii rămân suspendate încă cel puțin șapte zile, conform deciziei luată de autoritățile române.

Belgia, teritoriile franceze din Oceanul Indian și Marea Caraibilor, Iran, Marea Britanie, Țările de Jos (Olanda), Spania, SUA și Turcia rămân suspendate pentru încă cel puțin până în 29 iunie 2020.

Desigur, zborurile de repatriere, tehnice, medicale și militare dintre România și țările și teritoriile menționate vor fi permise.

Pasagerii care zboară din țările care nu sunt incluse în lista celor din zona verde cu escală în țări din zona verde vor intra în carantină sau izolare la domiciliu.

Luni, 22 iunie, autoritățile române au actualizat lista țărilor din zona verde însă cele opt țări enumerate au raportat mai mult de cinci cazuri noi de Covid-19 la un milion de locuitori și în concluzie nu au fost incluse în această listă.

Conform actualizării de luni, în lista țărilor din zona verde au fost incluse Italia, Irlanda, Estonia, Finlanda și zona metropolită a Franței iar zborurile regulate către acestea sunt permise din 23 iunie.

Următoarea actualizare a listei cu țările din zona verde va avea loc în 29 iunie.

Informarea oficială transmisă companiilor aeriene:

Ai avut un zbor anulat sau întârziat?
SOLICITĂ ACUM DESPĂGUBIRI DE PÂNĂ LA 600 DE EURO!
AirHelp get compensation
Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Suntem și pe…

Urmărește BoardingPass.ro pe Facebook     Urmărește BoardingPass.ro pe Instagram     Urmărește BoardingPass.ro pe Twitter     Urmărește BoardingPass.ro pe LinkedIn     Urmărește BoardingPass.ro pe RSS
Publicitate

Articole populare

Publicitate
Mergi sus